ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotela Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotela Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Predvorje Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Predvorje Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Dvorana za fitness Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon
Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 110
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 748recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (748)
Razvrstati po:
Vladimir B. Parovi France, 22. travnja 2015.
Very noisy location

Rooms, swimming pool....
7
Just between Hardrock Café and street bars... If you want to sleep before midnight, forget it, otherwise, it's a good hotel !
Jacques H. Parovi South Africa, 7. travnja 2015.
Awesome hotel

Location, great staff, best roof top pool and cocktail bar
10
Chan W. Parovi Hong Kong, 8. ožujka 2015.
budget hotel with good location

budget hotel with good location
6,7
It's situated in Patong beach, easy to access to everywhere on a walking distance
Craig G. Solo putnici Australia, 2. ožujka 2015.
Short stay

Location. Convenience as only stayed one night, cleanliness
8,7
Maybe better to read a review from someone who stayed more than one night. But for my one night. Was easy, clean and comfortable.
Wai K. Parovi Malaysia, 14. siječnja 2015.
Best hotel in Phuket

Staff, location, and cleanliness
9,3
Awesome!
Frank M. Parovi Australia, 10. siječnja 2015.
Nice hotel... definitely would stay again

Modern, Location, WIFI
7,7
The hotel lived up to my expectations. The rooms were very modern and clean (although the sofa had stains on it). The WIFI was very good. The location was very good... the staff were very friendly. We had an issue with a leaking roof at night in the bathroom and they came and fixed it within 15 mins which was good. The bed was also a nice King size. The airconditioning was very good. The only negatives for me is that the bed was too hard. It hurt to sleep and by the 3rd night I had to sleep on the softer sofa to get some relief. I understand though this issue is common in Thailand. Overall it was a very good experience and I would definitely stay there again.
Finna Y. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. siječnja 2015.
-

-
8,3
Lok F. Solo putnici Hong Kong, 18. prosinca 2014.
Good choice of hotel for budget stay

Large room, friendly staff, clean
9
Staff are very friendly. A bit far from town center. Many shops and bars nearby but very few restaurants.
Stephen S. Parovi Australia, 16. prosinca 2014.
Great hotel,great staff,great location

Bars close buy,lots of shopping,transport close if you need it
9,7
Everything my wife and I like at your fingertips,Definately stay again!
Brodie L. Parovi Australia, 2. studenog 2014.
Good cheap hotel

Location, rooms, pool
8,7
Overall pretty good, just abit noisy from the hard rock across the road but everything else was fine

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotelaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotelaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PredvorjeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PredvorjeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Dvorana za fitnessCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazenCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazenCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazenCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3A08