Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotela Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotela Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Predvorje Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Predvorje Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska soba Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Dvorana za fitness Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon
Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salon Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restoran Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 110
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 767recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (767)
Razvrstati po:
Andar A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. lipnja 2015.
centra

location, spacious, price
7,3
Not bad.
Weei K. Parovi Malaysia, 19. lipnja 2015.
Next to hard rock and beach

5 minute to beach and night market.
8,7
Sylvere L. Obitelji sa malom djecom France, 11. lipnja 2015.
This hotel need renovation and more maintenance

Location.
4,7
Very bad smell in the lobby and also guest room, very poor amenities.
Vebi G. Grupe Indonesia, 10. lipnja 2015.
Big Room with the noisy sound everynight.

Big Room, Clean, Food
7,7
The hotel has big room with clean and good services. but the noise at the night very terrible because the hard rock cafe and bar around the hotel that turn on loud sound speaker until 3am in the morning. the breakfast quite good but you need to come before 9am or everything is gone. the 4 star hotel but the bath-lines is really limited.
Ho M. Parovi Malaysia, 5. lipnja 2015.
Just a friendly review, no bad intentions

It's value for money, its proximity to town and the beach and the size of its rooms
7
It was good. Their Hotel Manager who is forever friendly, attentive and resourceful takes care of me and my companion very well each time we stay there. He always follows up on feedbacks and works hard at making your stay a better one. He help me out from a situation with my booking- I need to leave early due to a medical condition, and he voluntarily settled my problems with the booking firm without me asking him to. That was excellent customer service!! As for the hotel itself maybe they can look into some worn out fixtures and do some minor touch ups for all the rooms and especially the lift - extremely slow, poor ventilation inside and not appealing. I will definitely return to this hotel and I'm a regular since its opening.
Huyen L. Parovi Vietnam, 3. lipnja 2015.
Quite good

Staff, location
6,3
I saw some better hotel and more center than this hotel so next time I'll choose another
Aniendita U. Parovi Indonesia, 15. svibnja 2015.
Great location

Location, value for money, spacious room
8
Alan L. Parovi Australia, 12. svibnja 2015.
friendly staff but bad smell in lobby

friendly staff, rooftop pool and gym
7
lobby smells really bad, mattress was really really hard. However everything else was really good
Komwit S. Grupe Thailand, 10. svibnja 2015.
Bad experience
5,3
outside the side is very dirty. the breakfast is quite bad. the eggman never smile, he looks like feel bad on his job but other guys are nice.
Giovanni F. Parovi United Kingdom, 2. svibnja 2015.
Good hotel in patong

The staff , the bed , the location
9,3
Enjoyed my 7 night stay , good amenities , nice pool and gymnasium , room clean and most important the staff were very good nothing too much for them always with a smile.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotelaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Eksterijer hotelaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PredvorjeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PredvorjeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gostinjska sobaCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Dvorana za fitnessCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazenCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salonCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestoranCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazenCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazenCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01