ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kupaonica Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini
Područje Pratunam Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 4238recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4238)
Razvrstati po:
Maria K. Poslovni putnici Greece, 16. rujna 2014.
centre point review

location, room size, view
7,7
I usually stay at centre point during my visits to Bangkok.The location is very convenient for a business traveler, they improved the services so the room seems a bit cleaner than the last time I stayed, breakfast is good, WiFi slow and terrible you need to sign in and out all the time , the employees are usually helpful ,one problem is that you can't do an early check in if you arrive early in the morning
Yoke H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. rujna 2014.
Good

Very good
9,7
Fatt S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 15. rujna 2014.
Value for money

friendly staff, good location, surrounding good street food
8
I enjoy it
Ben Q. Parovi Singapore, 15. rujna 2014.
Great n comfort

Nil
6,7
Nil
Depit D. Parovi Indonesia, 15. rujna 2014.
Staff handle Taxi is rude.

Location, Room Comfort and
9
Everything is awesome except the staff that handle Taxi. She is Rude. Calling taxi from hotel is charging so high.
Yan L. Grupe Singapore, 15. rujna 2014.
Enjoy the hotel stay

Staff are friendly n efficient n the service is good too
7,7
Not bad and will recommend and will return
Ang P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. rujna 2014.
Good service & clean room

Good service, clean room, good location
10
This is my second time staying at centrepoint pratunam. The service is still as good as the previous time. Their staffs are friendly and their rooms are big and clean. The location is just nice for shopping!
Ang P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 14. rujna 2014.
good service and clean room

Good service, clean rooms, good location
10
This is my second time staying in centrepoint pratunam. Their service is still as good as the previous time. Their staffs are friendly, the room are big and clean. The location is good for shopping!
Yuen P. Solo putnici Singapore, 14. rujna 2014.
stay at centrepoint pratunam

location, breakfast, spacious rooms
7,7
I usually stay at this hotel when in bangkok. Stay is still comfortable but hotel is becoming a bit run down. The room safe is not working well and they no longer provide microwave or stove.
Chua Y. Parovi Singapore, 13. rujna 2014.
Good location to shop in Pratunam

Clean , good location and comfortable bed
9
I love the small kitchen which have microwave and utensils tk cook for my food. It's v spacious for me to put my bags. The staffs were very friendly and willing to help. I really enjoy the stay in this hotel . I will come back again..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KupaonicaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini


AS-AGWEB-3B04