Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kupaonica Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Recepcija
Područje Pratunam Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5129recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5129)
Razvrstati po:
Jeff K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. srpnja 2015.
Enjoyable family lodging

Cleanliness, location, helpful staff
8
Excellent.
Lau C. Grupe Singapore, 25. srpnja 2015.
Second stay at Centre Point pratunam

Big room, excellent customer service, very pleasant stay
9
This is my second stay at Centre Point Pratunam (CPP). My travel companions were pleasantly surprised by the room size and comfort. We truly enjoyed our three nights stay at the hotel. Some positive points to note: - Large room size - Very friendly staff - Well-equipped gym - Near Platinum Mall and Pratunam Market Things to improve - Mosquito at the lobby area - Water heater is slightly faulty - Not very near to BTS I would highly recommend other travelers to book their stay at CPP. Looking forward to my third stay at this hotel should I visit Bangkok again.
Judy L. Grupe Singapore, 25. srpnja 2015.
Old but practical hotel

Location, Staff and Human touch
7,3
The location is great if you like Pratunam area. Shopping, massage, eateries etc just steps away. There's a water point at the lobby providing both water and chrysanthemum to quench your thirst when you come back. Our disappointment - we stayed in the big room for 4, when we ask for extra 2 pillows, they only provide one.
Judy L. Grupe Singapore, 23. srpnja 2015.
Old but practical

Location, staff and human touch
7,3
Location - shopping, eateries and massage within steps away Human touch - water point at lobby supplying both water and chrysanthemum for guest Disappointment - we stayed in a big room for 4. When we asked for 2 extra pillows, only 1 was provided.
Sze H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. srpnja 2015.
Centralized location with great service.

Location is near shopping areas, good service and large comfortable rooms.
9,3
Leong W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Great Stay

Great location, Helpful staff and large clean rooms
9
Good.
Sinta L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Location!!

nice room, the location n cleanliness
8,3
My stay was great. Room is huge n clean. Location also good its in pratunam area very closed to platinum mall n easy to find food
Ting C. Grupe Singapore, 18. srpnja 2015.
Spacious room, comfortable

spacious, comfortable, near Platinum shopping mall
8,7
It was a great stay with extremely good service! Spacious and provides great facilities. Only thing is that Aircon compressor was really loud!
Pooi H. Parovi Malaysia, 13. srpnja 2015.
Good staff and great location

Great location. Easy to access to shopping area
7
Yuan Q. Parovi Singapore, 13. srpnja 2015.
Awesome location, spacious room

Its location is awesome. Near to shopping area yet away from the main traffic, which really cuts down the level of noise. There are a few massage parlours downstairs.
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KupaonicaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u bliziniCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RecepcijaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05