ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kupaonica Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini
Područje Pratunam Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 4252recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4252)
Razvrstati po:
Mustamar S. Grupe Singapore, 19. rujna 2014.
Awesome!

The food is definitely delicious! The hotel is walking distance from shappoing malls, street food and night markets.
10
It was a pleasant stay. I would say my friends and i made the right choice by booking Centre Point Pratunam Hotel. The room is spacious and everything about it makes us go "wow!"
Ng Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. rujna 2014.
a bit expensive, should provide more varieties of

room space is comfortable, walking distance to shopping mall, good service by hotel staff
7
Sze W. Parovi Malaysia, 18. rujna 2014.
value for money

location
8,7
great
Diane T. Solo putnici Canada, 18. rujna 2014.
smelly room!

Hotel is well located, staff is very friendly, rooms was large
7,7
It's okay but the room was smelly...
Jih C. Parovi Malaysia, 18. rujna 2014.
Good location

Room Spacious , friendly staffs and good location
8,3
Enjoy
Rona A. Grupe Philippines, 18. rujna 2014.
The hotel room is nice..

spacious room, location, value for money
9,3
Our stay was great, we were 3 girls and we were given 3 single beds which makes our stay very comfortable for everyone.. The location is very strategic because at the back of the hotel is the Platinum mall..
Maria K. Poslovni putnici Greece, 16. rujna 2014.
centre point review

location, room size, view
7,7
I usually stay at centre point during my visits to Bangkok.The location is very convenient for a business traveler, they improved the services so the room seems a bit cleaner than the last time I stayed, breakfast is good, WiFi slow and terrible you need to sign in and out all the time , the employees are usually helpful ,one problem is that you can't do an early check in if you arrive early in the morning
Yoke H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. rujna 2014.
Good

Very good
9,7
Depit D. Parovi Indonesia, 15. rujna 2014.
Staff handle Taxi is rude.

Location, Room Comfort and
9
Everything is awesome except the staff that handle Taxi. She is Rude. Calling taxi from hotel is charging so high.
Yan L. Grupe Singapore, 15. rujna 2014.
Enjoy the hotel stay

Staff are friendly n efficient n the service is good too
7,7
Not bad and will recommend and will return

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KupaonicaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini


AS-AGWEB-3C01