Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kupaonica Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Recepcija
Područje Pratunam Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5075recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5075)
Razvrstati po:
Mei H. Grupe Singapore, 28. lipnja 2015.
Nice and big hotel room

Spacious, friendly staffs, clean
8,3
Love the spacious room and beds! There is a "mini kitchen" and dining table which make it look like a studio apartment. The staff also placed some fruits for us on the dining table while we were out. There is a huge mirror across the dressing table and the outer part of the wardrobe is also a full length mirror too directly facing one of the beds. It would be better if it is not a mirror because it could be quite uncomfortable for people who are superstitious. There are pros and cons for location. It is in pratunam area, which is near to markets, shopping malls, baiyoke sky, big c supermarket. There are also convenience shops just around the corner. However, the BTS stations are quite far - about 15 mins walk. Not recommended to take the bts at night time as the streets can be very dark and quiet. Nevertheless, we enjoyed our stay here. The hotel staffs are very friendly and helpful too.
Lee E. Grupe Malaysia, 28. lipnja 2015.
Front Desk staff is polite and humble

Cleaniness, Housekeeping Services and Location is strategic
6,7
Excellent
Eng K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. lipnja 2015.
Staffs are friendly, hotel condition is clean.

Location is convenience. Hotel condition is clean. Staff is nice and polite.
8
It was good, staff is warm and politely
Moi P. Parovi Malaysia, 28. lipnja 2015.
Best Hotel

Easy access many locations
9,7
Will come back next trip
Loh M. Grupe Malaysia, 28. lipnja 2015.
Comfortable environment and excellent service

Good things bout centre point is that the staff showing excellent service and friendly. The room is large and clean. The location of this hotel is convinient for traveller to explore shopping area.
9,7
Good things bout centre point is that the staff showing excellent service and friendly. The room is large and clean. The location of this hotel is convinient for traveller to explore shopping area.
Liew J. Grupe Singapore, 27. lipnja 2015.
Always My Best Choice for Bangkok Trip

Spacious Room, Excellent Services, Polite Staffs
8,7
This is my second stay in this hotel, it is still the best location and excellent service. Their Staffs are very polite and helpful. It is near to shopping malls and also day/night market. It is always my best choice for bangkok trip.
Liew J. Grupe Singapore, 27. lipnja 2015.
Always My Best Choice for Bangkok Trip

Spacious Room, Excellent Services, Polite Staffs
8,7
This is my second stay in this hotel, it is still the best location and excellent service. Their Staffs are very polite and helpful. It is near to shopping malls and also day/night market. It is always my best choice for bangkok trip.
Moi P. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
BEST HOTEL

COMFY AND BIG ROOM
10
Will recommend this hotel to all my friends
Mary-Anne B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 25. lipnja 2015.
Lovely

Breakfast is fantastic, dinner was really good just servings size was small. Pool and surrounds beautiful. Beds really comfortable.
9,7
We really enjoyed our stay. We were only there two nights before travelling to Koh Chang but it was fabulous.
Wong S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. lipnja 2015.
Pleasant Stay

Convenient, clean, good service
9,7
Very good. The staff provide us good information eg, the best rate of taxi service, where to shop.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KupaonicaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u bliziniCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RecepcijaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05