Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kupaonica Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Recepcija
Područje Pratunam Broj soba: 266

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5457recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5457)
Razvrstati po:
Thomas H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 1. veljače 2016.
Good location

Location, nice breakfasts and friendly staff
8
Pool area deck requires renovation
Prijavi ovu recenziju
Shirlene L. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
4d3n stay at Centrepoint

Good location, staff friendly, cleanliness
9
Over all okay
Prijavi ovu recenziju
Asoka B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 30. siječnja 2016.
Best stay in Bangkok

Location was very convenient as well as away from the busy streets. Friendly staff very clean and top level service.
10
We will definitely go back. We enjoyed our stay there and loved the atmosphere around the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ai K. Parovi Singapore, 26. siječnja 2016.
5D4N in BKK

Good location, comfortable room, reasonable service
7,3
Not bad. Staff is helpful to get taxi. Hotel is kind enough to give complimentary cake for b'day celebration.
Prijavi ovu recenziju
Gin W. Grupe Malaysia, 26. siječnja 2016.
Good for big groups

Big Rooms
6,7
It was ok. I feel they should have Tuk Tuk or shuttle services to nearby BTS or shopping malls. If you are going to rate yourself as 4 stars that the least you could do. Rooms are big but worn out and old. Good for groups though. Checking in took longer than expected. Rooms weren't ready by the time that they said it would be. But they allowed us to have free late check out. For the price and location, I'd say it wasn't bad, but wasn't excellent either. I did enjoy the gym and sauna though. That was my highlight.
Prijavi ovu recenziju
Koh M. Parovi Singapore, 24. siječnja 2016.
Nearby shopping areas

Location, stay and cleanliness
9,7
The stay was good. Staffs was very helpful and friendly. Overall stay is very good. It will be best if the TV channels got Hong Kong, Taiwan and US as the TV shows only got one China channel and very boring.
Prijavi ovu recenziju
Lu Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. siječnja 2016.
Excellent

Comfort, location & amenities
7,7
Prijavi ovu recenziju
Noor A. Grupe Singapore, 21. siječnja 2016.
Good location. Value for money

room is big and spacious.All rooms have balcony. good location. staff very friendly and helpful (Tony)
9,3
Overall was good, only water heater is not working well. I stayed in room 2606.
Prijavi ovu recenziju
Chong T. Grupe Malaysia, 20. siječnja 2016.
the hot water supply was unstable

biggest room,kitchen,and clean
7,3
Prijavi ovu recenziju
Joanne N. Grupe Singapore, 19. siječnja 2016.
Return stay

Location, breakfast and friendly staff
8,3
Third time staying. Spacious room and good breakfast. Our third time returning and we always love it.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KupaonicaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u bliziniCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RecepcijaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04