Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotela Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Kupaonica Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska soba Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao Centar Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Vrt Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Predvorje Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restoran Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salon Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Recepcija
Područje Pratunam Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5001recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5001)
Razvrstati po:
Chelly Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. svibnja 2015.
room clean,location near market,staff very nice

i like this hotel because near market,room clean
9,7
I will come back for holiday
Tan K. Grupe Malaysia, 28. svibnja 2015.
Enjoyable stay

Good location , clean hotel and helpful staff
9,7
We travel in a group and enjoy our stay at this hotel.It is easily located and very clean.Will come back again
Yoke H. Grupe Malaysia, 27. svibnja 2015.
Great location

great location, staff friendly, comfy room
9
It was exceed my expectation, great location to go shopping and praying
Yeo L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. svibnja 2015.
nice staff and great environment

location, room size and cleanliness
7,7
very good experience and get a free upgrade when weekday stay, very good
Thi T. Grupe Vietnam, 25. svibnja 2015.
Bellman and doorman did not care us

Location
8,7
The location is good. room is nice and clean.Just one thing that we feel dissapointed,bellman and doorman saw we have to carry many luggage but they did not come to ask for help.
Lew W. Grupe Singapore, 25. svibnja 2015.
6 days stay at center point partunam hotel.
2,7
we arrived at the hotel at around 9am. We request for a early check-in and we are turn down by a staff receptionist name tony. He add on there's no empty for now but we could get our room now if we pay 1600 baht. It's sound stupid. I replied if there's empty room why don't you just let us check-in. He just replied a straight answer no without explaining. So we just wait till 2pm to check in. The aircon is like on and off and water start dripping and they do nothing.
Leong C. Grupe Malaysia, 25. svibnja 2015.
Good location

Good location
7
Zheng Z. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. svibnja 2015.
Bangkok

Near pratunam matket.
9
Good location. Room is spacious.
Ming J. Grupe Singapore, 20. svibnja 2015.
CPH

Size of room, location, facilities
9,7
Value for money
Yap C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. svibnja 2015.
Cozy hotel in the town

Large room with large bed and kitchen
8
Our 1st time stay in this hotel, although the lobby is small but overall of the room was satisfactory. The room is big enough with a small kitchen area. It's good for a group travelers. The staff in the hotel are also friendly and helpful. There's many massage places just outside the hotel which is very convenient. The hotel also quite near to the shopping area (pratunam market, platinum shopping mall, night market, etc) which takes around 3-5mins of the walking distance.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dječji klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interijer hotelaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KupaonicaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazenCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Gostinjska sobaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Posao CentarCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - VrtCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - PredvorjeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestoranCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Luksuzni salonCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Prijevoz u bliziniCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RecepcijaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazen


AS-AGWEB-3B02