Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1903recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1903)
Razvrstati po:
Riza B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. svibnja 2016.
best hotel
6,7
accommodating staff
Prijavi ovu recenziju
Waleed M. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 27. svibnja 2016.
Excellent
6,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Parovi Philippines, 26. svibnja 2016.
excelent
5,7
Its good for me
Prijavi ovu recenziju
Dorefel B. Poslovni putnici Philippines, 24. svibnja 2016.
Good service, well maintained inspite this is quit
6
Location is near malls, BSP, fast food chains and airport. What good in our booking is that they upgraded our room from superior to deluxe for they are fully occupied. This is good for advance booking in agoda.
Prijavi ovu recenziju
Rosaly A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2016.
Convenient for Family Swimming
5,7
Swimming pool is very convenient for families with small children
Prijavi ovu recenziju
Brian Q. Parovi United States of America, 23. svibnja 2016.
Very well maintained
6,3
A++
Prijavi ovu recenziju
Peter W. Poslovni putnici Germany, 22. svibnja 2016.
close to everywhere, de luxe rooms good, facilitie
5,3
good value and not to noisy.
Prijavi ovu recenziju
Roderick W. Parovi Philippines, 22. svibnja 2016.
Awesome Experience. No hassle.
5,3
We attended a wedding and stayed the night as well. we paid for the basic room but got upgraded to de luxe. It was very nice, the room was clean and trendy. Toilet doesnt have bidet though. CHeck-in and check out was fast. No complain.
Prijavi ovu recenziju
Manuel L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. svibnja 2016.
old reliable
4,7
The rooms have slowly been upgraded. Great food as usual. Location is ok but taxi is a bit hard to get. Having a grab app would be great
Prijavi ovu recenziju
Pamela J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. svibnja 2016.
everything was okay.
4,7
everything was okay.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Balkon/terasaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05