ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1494recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1494)
Razvrstati po:
Faustino J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. ožujka 2015.
Hospitality at its best!

Hospitality, Food and Proximity
10
First impression last....Daphne started everything right for us with commendable hospitality by attending with smile even if she has a lot of customers that time. Century Park Hotel makes everything easy for their customers. Keep it up!
Divina B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. ožujka 2015.
excellent

convenient. best pool and Jacuzzi with the family
10
Enjoy the start time allowed for family to use the pool.
Alwyn C. Poslovni putnici Malaysia, 28. veljače 2015.
My home away from home.

Friendly staff, spacious room and close to supermarket / food.
6,3
My stay at Century Park is not the 1st time. I have always given priority when travel to Manila. The staff are friendly and location was the best as it was near to supermarket and some local food stall.
Kia M. Poslovni putnici Malaysia, 27. veljače 2015.
Great location

Room, room & room
5,7
Okay except for poor taste of hotel food
Anthony L. Parovi United Kingdom, 26. veljače 2015.
Disappointing

Internet,
5
We booked an executive room mainly for the quiet of the lounge,we were disappointed.The room was small and tired,the shower was dreadful,the lounge had little choice and unfriendly staff member.Breakfast we good,but to receive a service it was best to eat early,if the area was full the staff would struggle to cope.Area of hotel was convenient,Mabini was about a 20 minute walk which was nice and we felt safe.The swimming pool area was good but the pool its self had a small shallow area in comparison to the pool as a whole.There is also a hot tub if that's your thing.The health club provides a good massage service but a little expensive.Lifts and internet are excellent for speed. Taking everything into account this hotel does have some good points,but we are aware that you can get better in Manila for a cheaper price all be it not a club room,but as I said the whole experience for us was disappointing.
Cindy S. Parovi Virgin Islands (U.S.), 26. veljače 2015.
Great

Clean, safe,
9
Great
Eisa A. Parovi Saudi Arabia, 25. veljače 2015.
good stay

the mall near by , the sea you can see from the hotel and restaurants
8
i just stay as transit after 12 hours flying to go to my next destination
Ta-Chih W. Poslovni putnici Taiwan, 25. veljače 2015.
Low working efficiency

Good swimming pool
5,3
Ying L. Solo putnici China, 24. veljače 2015.
clean, comfortable

clean, comfortable, friendly stuffs
8
nice. just buffet breakfast does not worth the price.
Heyko W. Parovi Australia, 23. veljače 2015.
a s. hole old smells maybe 5 star in the 1950,s

no good thing no porter for luggage 5 star yes right
3,7
Disapointing very

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3A03