Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1644recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1644)
Razvrstati po:
Dominic O. Poslovni putnici India, 3. srpnja 2015.
Average hotel

location, shopping, nightlife
6,7
Stay was comfortable, staff was friendly, food was ok, but the room condition was average, furniture and toilet fittings are old. as i checked into the room i had Housekeeping redo my bed as the sheet was dirty and also seemed very old. i think this hotel needs a serious renovation to match the 5 star rating.
Dominic O. Poslovni putnici India, 3. srpnja 2015.
OK Stay

Nightlife, shopping, Convenience
6,7
It was an ok stay, nothing specific to mention here, I don't think i had a 5 star experience, hotel needs renovation.
Amado T. Parovi United States of America, 2. srpnja 2015.
it's ok

average hotel
4,7
My 1st night its not good the room that they gave me is "socks' theres is roaches in my bathtub and rat in my room and water leaking in the shower area and sink and also no handles in the sink opener where you brush your teeth.and they use very old bed in that hotel and not comfortable to sleep...
Woojin J. Solo putnici South Korea, 30. lipnja 2015.
moderate, calm and reasonable

big room and kind staff
7,3
Worth 100 Box not more.
Redentor B. Solo putnici United States of America, 27. lipnja 2015.
Satisfied with my stay

Room is very clean
6,7
Was indeed ok but check in staff at front desk needs to be more service oriented and courteous
Paul S. Parovi United States of America, 27. lipnja 2015.
was good

food,, service ,,clean
7,7
was good staff good food good service good
Anthony E. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Great Stay

comfort, location, food
7,7
the best
Robert S. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
The hotel is good but not deserve to be five star

Location, price, food
8
Staff was accommodating and polite
Anthony B. Parovi United Kingdom, 26. lipnja 2015.
Free upgrade to a suite for returning.

Customer service, k9 unit and food quality.
10
Awesome!
Louis B. Parovi United States of America, 26. lipnja 2015.
A 5-star hotel for cockroaches!

Leaving, not looking back and another hotel
4,3
This stay was my second and only by mistake. This hotel is in a filthy neighborhood and in need of a complete overhaul. The rooms are very outdated with stains on the carpets, sheets, curtains. The furnishings are also worn and in need of replacement. This hotel is certainly not as they rate it and should be a 3.5 star at best.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - UlazCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G01