Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1585recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1585)
Razvrstati po:
Sunshine O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. svibnja 2015.
star

location, friendly staff
8,3
Andrew J. Parovi Australia, 28. svibnja 2015.
An aged hotel

Cold beer
6,3
Could do with a makeover as most things looked a bit tired .
Aileen L. Poslovni putnici Philippines, 25. svibnja 2015.
My stay

The staff
7,3
Good except for the presence of roaches in my room
James A. Parovi United Kingdom, 25. svibnja 2015.
Fourth Visit

The modern room, staff & location
9,7
Really enjoyed our stay. It's our fourth time back although the change to standardize the welcome drinks was disappointing. On previous visits we've enjoyed a glass of wine and a beer as a welcome drink from the hotel. This has made us stay in the bar and order more drinks. Now the choice is a bottle of water of a non alcoholic punch. I don't think this is a good move and we spent less time and money in the bar than previous trips. Never the less, we still love the hotel and staff.
Seakar P. Poslovni putnici Singapore, 22. svibnja 2015.
Century Park

Staff, location, price
8,3
I stay at the old wing. There was cockroaches everywhere.
Glenn I. Solo putnici Philippines, 16. svibnja 2015.
Stay cation for a night

pool, food, people
7,7
Standard hotel service. Good place to rest amidst he busyness of the metro.
Kimberly R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. svibnja 2015.
We had a wonderful stay. Great service

Service, food
10
Jocelyn G. Poslovni putnici Philippines, 12. svibnja 2015.
it was on promo because it falls under a secret d

huge room, welcome drinks, minibar not so expensive
7,3
Pleasant
William H. Parovi United States of America, 11. svibnja 2015.
Pretty good hotel

Friendly staff, good location
6,7
The hotel needs to pay more attention to maintenance. For instance the carpeting on the upper floors needs to be cleaned. The staff a friendly and helpful. It's a little overpriced.The refrigerator has some grossly overpriced items. That is typical though.
Ariane J. Parovi Philippines, 10. svibnja 2015.
We enjoyed our stay

pool, fitness center and nice ambience
7
It was good however some staff are not accomodating especially those who are in the buffet area.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - UlazCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02