ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness
Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Luksuzni salon Century Park Hotel Manila - Restoran
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1245recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1245)
Razvrstati po:
Lourdes B. Parovi Philippines, 24. listopada 2014.
Nice Location and Reasonable Price

Location, Food and Ambiance
9,7
It was a memorable stay. We requested to be checked in at 1:15 so we could rest before our 2 pm meeting and Jill of reception acceded to our request. The staff are accommodating and well-trained. In fact, the housekeeping immediately came when I complained about the TV and also brought the extra pillows we requested. I just hope next time we check in, I will have a small bottle of body lotion as among the amenities in the bathroom. Thanks.
Peter W. Parovi United Kingdom, 22. listopada 2014.
Nice hiyrl

Gave late checkout
8
Memotable
Annavelyn F. Parovi Philippines, 19. listopada 2014.
Oone of the best

Room, service, food
10
It was great
Urbano S. Parovi Philippines, 19. listopada 2014.
pleasant stay will definitely come back

pleasant,quiet,clean
8,3
pleasant
Maria R. Grupe Philippines, 19. listopada 2014.
Not enough parking

accessible, friendly and attentive staffs
6
Pang W. Poslovni putnici Malaysia, 18. listopada 2014.
Should try new renovated deluxe room

Service, quick check in check out, price
9
All staffs with smiles and warm greets made you comfy though the place a bit old the location was great and accessible to most places you need
Gary D. Parovi Philippines, 18. listopada 2014.
The hotel room lives to its name

Hotel Lobby, Parking and Personel
6,3
The only disappointment is the Room looks very old and carpet nears to the bathroom is wet. The pool is very old as well.. The only good about the hotel is the lobby, looks classy.. but the rest is below standard.
Jeanne I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. listopada 2014.
excellent!!!

room, food, location
10
good accomodation, excellent room condition and very clean..big room and bed. nice food and no charge for cereal for my 5 years old son
Pang W. Poslovni putnici Malaysia, 17. listopada 2014.
not bad

good service, breakfast and location
8
Great
Lorena B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. listopada 2014.
accommodating

polite staff,near malls and restaurants and other nice places,city hotel
7
Not so bad

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Luksuzni salonCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3A08