ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1557recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1557)
Razvrstati po:
Hazel D. Grupe Philippines, 28. travnja 2015.
So and so...

Soft mattress. Housekeeping forgot to close the door. Thank God nothing's lost. Since room is new it still looks clean but housekeeping needs to work more hard.
6
It's just a typical hotel, nothing soooooo fancy, the food isn't really awesome... But the stay was quite alright. Love the smell of the mattress and the pillows.
Roderick L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. travnja 2015.
Hotel for a small family

staff, amenities, near stores
7,7
Relaxing
Allan X. Parovi Philippines, 26. travnja 2015.
Convenient & satisfactory

Food,parking,security
8
Pleasurable & relaxing
Alan L. Poslovni putnici Singapore, 25. travnja 2015.
quite good impression

1. Disappointed my room was not even breakfast provided! Si its useless to guve further other comments
6
Notice its rather old established hotel. Should have gone forward to renovate to upgrade the Hotel status.
Rod A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. travnja 2015.
Overall a great stay

The staff and location
10
The first room we stayed in smelled like paint hence we were transferred to a different room, we greatly appreciated that, however, the smell of paint triggered my asthma hence I wasn't able to enjoy that whole day but my family did. I hoped that they extended us for 1 day for free as it is usually the case with other 5 star hotels when there are situations as such. Our things got wet 2 hours before we checked out due to water suddenly dripping from the ceiling. But overall my family enjoyed so its all good
Richard L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 17. travnja 2015.
A Patron since 2010

1. nicer rooms now 2. Professional staff 3. Security very dependable
10
Enjoyed the hospitality displayed by everyone. I as a customer am concerned about Security. I would ask in the hotel budget that upgraded programs to communicate with field officers around the site be implemented. Ear pieces to all security and a re striped arrival area for cars in question.
Nauman S. Parovi United Kingdom, 14. travnja 2015.
Don't Have Hand Shower but only shower Head

Location., Swimming Pool., Staff Kindness.
9
Its good to stay but the hotel needs upgradation..
Graham G. Parovi Australia, 14. travnja 2015.
Not a 4 star hotel room not clean food expensive f

Nothing good
3,3
Holidays
Martin C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. travnja 2015.
value for money. a bit old but clean

big comfy room, friendly staff, bathroom has bath tub
6
accessible and child friendly hotel
Romain J. Grupe Philippines, 12. travnja 2015.
Nice location

Location, valet, big rooms.
8
Comfy

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - UlazCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02