ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness
Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Luksuzni salon Century Park Hotel Manila - Restoran
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1177recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1177)
Razvrstati po:
Steven S. Solo putnici United States of America, 16. rujna 2014.
In desperate need of remodel or tear down

The food
4
My stay was not good at all. On two occasions raw sewage flooded my bathroom from the drain on the floor when I showered and the tv broke they did replace it but with very old one. The location was ok. The wifi was also very slow and timed out every 15 minutes and I has to get new pass words about three times a day. I would not recommend!!!! The breakfast buffet and dinner buffet were excellent though
Rothe G. Poslovni putnici Philippines, 15. rujna 2014.
staycation and business trip with friends

some lovely staff, location near ccp is great, one stop kind of establishment
7,3
Soh S. Poslovni putnici Malaysia, 14. rujna 2014.
Good location

Location, Food, Staff performance
8
Nieves R. Solo putnici Philippines, 8. rujna 2014.
value for money

centralised, with good facilities
8,7
7 out ten grading
Reynaldo D. Parovi Australia, 8. rujna 2014.
Location, food and staff great stay!!'

Great staff, location and breakfast!!!
8
It was great stay and really value for money , i love the breakfast buffet. Staff are very accomodating. The location perfect, very close in everything. Surely i will comeback.
Khoo V. Poslovni putnici Singapore, 7. rujna 2014.
Near Convention

Distance near to convention, courteous concierge and kind receptionist
7
OK and value for money. Not fantastically new hotel but overall ok. Room always default to aircon when the room card is not plug in thus causing room to be frosted cold!
Khoo V. Poslovni putnici Singapore, 7. rujna 2014.
Location near convention center

courteous staff, nice food and good location
7
overall ok.
Kok S. Poslovni putnici Malaysia, 6. rujna 2014.
Low from Malaysia

friendly staff , cleanliness & location
7,3
So far so fine
Musa A. Poslovni putnici United Kingdom, 6. rujna 2014.
Glorious moments @Century Park Hotel

Staffing, Location & Services!!!!!
9,3
A Very pleasant stay!! I am formally applying for Membership registration annually. The Business centre facilities suited & served my needs to interview applicants for health care Jobs positions in Saudi Arabia.I conducted interviews on more than one occasion!!!The Pleasantness, dedication/willingness to assist me at all times was remarkable.....
Jonas H. Poslovni putnici Sweden, 2. rujna 2014.
Cenntury Park

Friendly staff, location, facilities
7,7
The stay was pleasant. The rooms need a facelift.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Luksuzni salonCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3C08