ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness
Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Luksuzni salon Century Park Hotel Manila - Restoran
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1126recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1126)
Razvrstati po:
Dorcas M. Poslovni putnici Philippines, 20. kolovoza 2014.
Excellent location

Location, value, comfort
8,7
The overall experience is very satisfactory
Ben A. Poslovni putnici United Kingdom, 15. kolovoza 2014.
Old hotel, a bit bleak

Nothing worth mentioning.
5,7
An old hotel in a not so good area of Manila. I stayed one night in a renovated room. It looked ok, but in reality they tried to cram too much into a small room. The shower would have been OK if the rain shower actually turned off. Very annoying. I would suggest to the owners, who probably never stay there, too have a good look. The elevator doors were creaking too.
Marc B. Poslovni putnici United States of America, 14. kolovoza 2014.
Five start at a budget

Price; location, Amenities
8,7
Good. Rooms could be rennovated. Probably four star quality hotel; pool nice. Location excellent. Some undesirable clientele; as price reasonable
William C. Poslovni putnici Australia, 12. kolovoza 2014.
Great Stay

Location, Comfort, Service
9,3
Great location, good Breakfast and friendly service
Chodok L. Grupe Thailand, 12. kolovoza 2014.
Very convenient for travelling in Manila

Good price Good Location Good service
6,7
Actually It is not really in the shopping area but going anywhere is very easy by taxi.
Erwin E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 11. kolovoza 2014.
is this really a 5-star hotel?

best? maybe location.
5
Totally disappointing. I could not withstand the smell in Atrium Lounge. The floors are sticky. The bed is too hard and the comforter is itchy. TV has only 10 channels - unbelievable!
Chodok L. Grupe Thailand, 11. kolovoza 2014.
Not very expensive for the hotel

Reasonable prices, Good Location, Good food
6,7
If you will go anywhere I think it is good for taxi. It is not very far from any tourist spots.
Cefelita O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. kolovoza 2014.
Cleanliness

Food is not bad
4
Not satisfied
Jin K. Poslovni putnici South Korea, 9. kolovoza 2014.
Great!

Great price and clean nice staff.
9,7
Everything fine stay at Century Park hotel.
Rodolfo B. Parovi United States of America, 9. kolovoza 2014.
Good

Location, security and convenience.
8,3
We were accommodated for early check in upon arrival. Bath tub was not draining properly & requested for a change of room which was immediately acted upon. Thank you.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Luksuzni salonCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3A01