Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1869recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1869)
Razvrstati po:
James P. Parovi United States of America, 1. svibnja 2016.
Enjoyable stay
6,7
Spent 4 nights here recently with my wife. The hotel employs a large staff and every one we encountered were friendly and most helpful. The room was large and clean, good cable tv, nice c/r, plenty of hot water, nice view, wifi was good, breakfast buffet is best I've had so far in Manila hotels. Two pools, one large for relaxing and a nice lap pool. Hotel is right next to Harrison Plaza so you can walk out the door and choose from several eating places. A short cab ride to MOA, Robinson Place or Makati. I definitely recommend.
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. travnja 2016.
Excellent Stay
5,3
Our stay was excellent except for the bed that is movable, it doesnt stay coz the lock doesnt work,
Prijavi ovu recenziju
Elenita M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. travnja 2016.
Kids bonding
5,7
The hotel is really nice, good facilities & with approachable staff.
Prijavi ovu recenziju
Jely H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. travnja 2016.
First Time Stay
4,7
I stayed with my Family at this hotel bec it is near our destination for the next day. However, i found that given the rate they charged me for the room, you still have to call the housekeeping for some toiletries (no soap and shampoo) and their tv was not as clear as it should be.
Prijavi ovu recenziju
Tan V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. travnja 2016.
Must return
6,3
I was pleasantly surprised how the hotel has transformed from its old rustic and dark lobby into a chic hotel lobby. The room we got amused me because of its size as well as the beds. The only thing that seems not to belong is the size of the flat tv. Hope they can make an upgrade on that. They have good wifi and cable signal. The food! Breakfast was great. The restaurant is spacious and cozy.. Attendants very attentive. Must return for a longer period of stay and more rooms to book my expansive family.
Prijavi ovu recenziju
Yeoh K. Poslovni putnici Malaysia, 17. travnja 2016.
overall is good
4,7
will recommend to friends
Prijavi ovu recenziju
Yeoh K. Poslovni putnici Malaysia, 17. travnja 2016.
i happy for staying here
4,3
will come again
Prijavi ovu recenziju
Yeoh K. Poslovni putnici Malaysia, 17. travnja 2016.
will introduce to friends
4,7
b'fast is ok, but every day almost same
Prijavi ovu recenziju
Yeoh K. Poslovni putnici Malaysia, 17. travnja 2016.
if come to philippine, this is my first chose
4,7
overall ok
Prijavi ovu recenziju
Napoleon O. Parovi Philippines, 15. travnja 2016.
good
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Balkon/terasaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05