Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1667recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1667)
Razvrstati po:
Ahmed B. Parovi Egypt, 29. srpnja 2015.
Nice hotel

Food,staff,location
7
Prijavi ovu recenziju
Tang W. Poslovni putnici Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Review of Century Park Hotel

1. courteous hotel staff, 2. location. 3. good wifi
7,3
it as alright, but there 2 things that we were uncomfortable about- first we were not informed that the hotel is under renovation, the second thing it is the first time we have a room located next to a helicopter landing pad.
Prijavi ovu recenziju
Ahmed B. Parovi Egypt, 22. srpnja 2015.
Very good

Staff food location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Maria U. Solo putnici United States of America, 17. srpnja 2015.
Very satisfied. I go every month

bed, service, food
10
fabulous experience
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Solo putnici United States of America, 15. srpnja 2015.
ok

near airport , staff friendly food good
8,7
stayed here before everything god except for some reason while they were doing construction everywhere they charged double go figure
Prijavi ovu recenziju
Katsuji I. Poslovni putnici Japan, 13. srpnja 2015.
Not 5 star

Good location, with Pool, enough space
4,7
Very old hotel forget the position of 5 stars. I have an ache on my knee after surgery operation. I can't keep to stand long time. But it tooks more than 20 minutes to make me wait. No one tries to welcome me. The location is good near Shopping Plaza, and nice pool at ground floor. Hotel room was enough big. But cockroach came out, hotel towels were more than 5 years old, no hot water in shower, the level of breakfast was B-. I may reserve another hotel. The most worse point was no smile and sanitation from hotel men and women.
Prijavi ovu recenziju
Taegeon Y. Solo putnici South Korea, 12. srpnja 2015.
Had great time staying there!

Room, staff, food
9,7
I really liked staying in this hotel, and i will definetely go back there for sure. got a free room upgrade. Nice
Prijavi ovu recenziju
Roger B. Parovi United States of America, 11. srpnja 2015.
A pleasant stay

Location staff comfort
8
We are return customers to this hotel as we enjoy it here. Great location for us with s friendly staff. It's a nice older building reasonably well kept. We're happy again with our stay but I wish they would clean or replace the dirty carpet in the rooms. We will return !
Prijavi ovu recenziju
Kiok L. Poslovni putnici Singapore, 10. srpnja 2015.
Hotel is so...so

Good is big, sufficient amenities, location not too bad
6
The hotel is old, and is in need of a major renovation. Fortunately, work is being done in the hotel to give it a face-lift. The hotel is overall big, with all the necessary amenities. Some cheap restaurants around, including fast-food joints. Taxis are easily available. Big shopping mall next to hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ernel F. Solo putnici Philippines, 7. srpnja 2015.
Rundown

no comment
6,3
I decided to move to another hotel during during my last day.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - UlazCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06