ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1431recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1431)
Razvrstati po:
Sally-Ann D. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 23. siječnja 2015.
Disappointed, not 5 star in my book

Rooms are immaculate, lobby area stunning and location near shops etc
6,7
Customer service was very disappointing , it did not match up to the hotel itself.
Adrian B. Solo putnici United Kingdom, 23. siječnja 2015.
Reasonably nice place but in a very poor district

Helpful, friendly staff,nice lobby
6
Quite a pleasent stay,with very friendly helpful staff.however it's a little out of date in the rooms,really old tv and the carpet under the bed hadn't been cleaned ever.
Recolio J. Parovi Philippines, 21. siječnja 2015.
okokok okok ok ok ok ok nice♡ò

clean accessible huge
8
Carmelita B. Solo putnici United States of America, 20. siječnja 2015.
Cheap affordable

Location, fod,accommodation
4,7
Will find sometging wtter
Willie D. Solo putnici United States of America, 19. siječnja 2015.
Nice Hotel

The hotel and my room was very clean. The staff was helpful and nice.
9
It was a good stay. I would stay there again.
Jennifer P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. siječnja 2015.
Great stay

Staff, food and accessibility
8,3
Great
Carmen M. Poslovni putnici Philippines, 18. siječnja 2015.
Conveniently located

Near shopping center, near major thoroughfare leading to attractions, good Chinese and Japanese restaurants
8,3
We had a pleasant stay, the staff were friendly and accommodating.
Grendel R. Parovi Philippines, 16. siječnja 2015.
Great Service

Location, Service, Value for money
9,3
Our daughter gave us this gift of staying overnight in Century Park Hotel Manila to get a glimpse of Pope Francis during His visit in PH. I must say that they really provide great service. Starting from their fast email replies during my inquiries to our checking-in, our stay, breakfast and our check-out. It really is good value for money.
Hoe S. Poslovni putnici Malaysia, 14. siječnja 2015.
Satisfactory

Location,Value for Money and Reasonable Breakfast
7,7
The hotel needs upgrading as the furnitures and fittings are very old esp. the TV
James P. Poslovni putnici Philippines, 14. siječnja 2015.
Great breakfast

Widest food selection for breakfast, location, value fo rmoney
8,3
Very professional staff. Yummy breakfast! Very near a lot of eating places.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3C05