Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1681recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1681)
Razvrstati po:
Fe A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 27. kolovoza 2015.
Very accommodating and the staff are very helpful

Cleanliness, hospitable and easy location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Michelle S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. kolovoza 2015.
Nice hotel

Good location and access to the mall easily. Breakfast is good.
7,7
Not bad... Except for wifi.
Prijavi ovu recenziju
Grantley I. Parovi Australia, 15. kolovoza 2015.
Very good

Rooms, food,very good staff
10
Prijavi ovu recenziju
Rita C. Grupe Philippines, 14. kolovoza 2015.
value for money

comfortable, convenient, courteous staff
9
We are satisfied with the hotel service but not the breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Steve K. Parovi South Korea, 8. kolovoza 2015.
good price and great location

location kindness price
9,7
Location is really good. Near NAIA terminal3. Yellow taxi about 190 pesos white taxi about 140 pesos. Location is really nice. You can find SM mall near the hotel. 3 min by foot.. Breakfast was not my style.. but not bad.
Prijavi ovu recenziju
Keng H. Poslovni putnici Singapore, 5. kolovoza 2015.
average hotel

large room, wifi in room, large bathroom
6
rooms are renovated, however generally condition of hotel is still very old. Carpet has a bad smell. Will not stay there again unless there is a promotion.
Prijavi ovu recenziju
Ahmed B. Parovi Egypt, 29. srpnja 2015.
Nice hotel

Food,staff,location
7
Prijavi ovu recenziju
Tang W. Poslovni putnici Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Review of Century Park Hotel

1. courteous hotel staff, 2. location. 3. good wifi
7,3
it as alright, but there 2 things that we were uncomfortable about- first we were not informed that the hotel is under renovation, the second thing it is the first time we have a room located next to a helicopter landing pad.
Prijavi ovu recenziju
Ahmed B. Parovi Egypt, 22. srpnja 2015.
Very good

Staff food location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Marivic D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
nice hotel

accessible, nice and clean
9,3
It was relaxing and accessible. The staffs were nice, the room was clean complete with drinks.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - UlazCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07