ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipini 1004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Predvorje Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Recepcija Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Bazen Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Dvorana za fitness Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba Century Park Hotel Manila - Apartman Century Park Hotel Manila - Bife
Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Kafić Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Restoran Century Park Hotel Manila - Interijer hotela Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Plesna dvorana Century Park Hotel Manila - Soba za sastanke Century Park Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Malate Broj soba: 500
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1521recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1521)
Razvrstati po:
Preston T. Grupe Philippines, 30. ožujka 2015.
convenient

convenience, value for money, near a mall
6
it was pleasant
Bevan O. Solo putnici Australia, 29. ožujka 2015.
Comfortable and clean

Buffet breakfast was exceptinable, staff very curteous , very clean
7,3
Comfortable
Ta-Chih W. Poslovni putnici Taiwan, 25. ožujka 2015.
Very low working efficiency.

Nothing is good, but only location and swimming pool is well.
5,7
Craig W. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 22. ožujka 2015.
Comfortable stay

staff, location, cleanliness
9,3
Majalia G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. ožujka 2015.
Will not pass for a 5 star rating

location.price.room size
7,3
good.
Mahbubul H. Parovi Bangladesh, 20. ožujka 2015.
Everything is ok accept room requirement and taxi

Security, hospitality, breakfast
9
Not bad
Sophia Y. Poslovni putnici China, 20. ožujka 2015.
Worned big hotel

Worned big noisey
9,3
Worned big noisey hotel but still be the choice again!
Abigail O. Parovi Singapore, 18. ožujka 2015.
A gem.

Comfortable, Clean and Relaxed
9,7
David S. Solo putnici Australia, 14. ožujka 2015.
My Favourite Manila Hotel

1.Refurbished room. 2.Great Pool. 3.Fantastic buffet breakfast
9
It's nice when the staff at reception remember you and welcome you back! The refurbished rooms (fl 15 above) are very nicely fitted with great bathroom. The facilities downstairs include 2 large pools and a jacuzzi. The buffet breakfast is something to look forward to, but don't sleep in it finishes at 10 sharp.
Jeanne C. Parovi Philippines, 10. ožujka 2015.
Staycation, comfy room

location,
7,7
I'd like to rate Agoda for this one - I hope you have an option to reserve and select a room with the type of bed. When I checked in I found out that there were no more matrimonial beds but just 2 single beds. This is bad because I had to upgrade and pay. If I knew from your website about this, I could have done the upgrade with Agoda and not the hotel, which works best for both agoda and customer, right.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - RecepcijaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - BazenCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - ApartmanCentury Park Hotel Manila - BifeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - RestoranCentury Park Hotel Manila - Interijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Plesna dvoranaCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - PredvorjeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - KafićCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Gostinjska sobaCentury Park Hotel Manila - Dvorana za fitnessCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Hrana i pićeCentury Park Hotel Manila - Soba za sastankeCentury Park Hotel Manila - Eksterijer hotelaCentury Park Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3A04