ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Century Plaza Hotel

Juana Osmena St, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Century Plaza Hotel Cebu - Gostinjska soba Century Plaza Hotel Cebu - Gostinjska soba Century Plaza Hotel Cebu - Gostinjska soba Century Plaza Hotel Cebu - Gostinjska soba Century Plaza Hotel Cebu - Gostinjska soba Century Plaza Hotel Cebu - Gostinjska soba Century Plaza Hotel Cebu - Gostinjska soba Century Plaza Hotel Cebu - Kupaonica Century Plaza Hotel Cebu - Restoran Century Plaza Hotel Cebu - Kafić Century Plaza Hotel Cebu - Recepcija Century Plaza Hotel Cebu - Recepcija Century Plaza Hotel Cebu - Interijer hotela Century Plaza Hotel Cebu - Interijer hotela Century Plaza Hotel Cebu - Okružje Century Plaza Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Century Plaza Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 115recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (115)
Razvrstati po:
Darrell C. Poslovni putnici United States of America, 8. studenog 2014.
Poor Service

Poor service with a smile, Lack of Internet connections, Staff constantly sleeping on the job.
4,7
Very poor experience every time I stay at this hotel. The rooms are outdated that they offer but they are upgrading to keep the noise and dirt levels high. The staff will give you a smile...............That's It
Mark P. Solo putnici Australia, 15. rujna 2014.
Great location

Location, staff, nightlife
8,7
Overall good hotel, great staff, close to nightlife. Shower is a bit cold and aircon is a little load.
Tan A. Grupe Malaysia, 29. srpnja 2014.
Value for money

Good location, Breakfast included, Very polite staff
7,3
Very relaxing
Christopher J. Poslovni putnici Philippines, 25. srpnja 2014.
nice hotel

clean room, good price, wifi
8
i had a comfortable stay
Jeremy K. Parovi Australia, 13. srpnja 2014.
It is the hotel of choice for me when In Cebu

Location, Room size, cleanliness
8,3
I always enjoy it at Century Plaza. It is not the most luxurious, however it is what I am used to.
Andrew L. Solo putnici United Kingdom, 4. srpnja 2014.
Huge, clean rooms and friendly staff

Room size, cleanliness, friendly staff and great location
10
Excellent location and friendly, helpful staff. The rooms were huge and cleaned daily. Good selection of food at reasonable prices at the hotel restaurant. Good wifi strength in the room. I will definitely be staying there again.
Agnes G. Solo putnici Australia, 9. lipnja 2014.
no cook in this hotel..he goes home early.

location,cleanliness,
4,3
just shock that their cook goes home early...you will starved if you get hungry at night.
Christopher J. Poslovni putnici Philippines, 25. svibnja 2014.
nice and comfortable stay

clean room, fast internet and centrally located
8
I had a nice and comfortable stay in this hotel.
Agnes G. Solo putnici Australia, 25. svibnja 2014.
Great location. Attentive staff cleanliness

Comfortable bed,attentive staff, easy check in
7
It's was a good hotel ,location,near transport,attentive staff,,,,they just need to check first with guest if guest wants the room clean not just open the room with their master keys ....they should see signs outside is room wants to be clean....guest most of time wants to sleep till late,
Clair M. Solo putnici United States of America, 10. prosinca 2013.
Great place for the buck and location

Great staff. Food ok. Excellent location
8,3
Overall A good stay. Will repeat Short safe walk to Robinson Mall

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Century Plaza Hotel CebuCentury Plaza Hotel Cebu - Gostinjska sobaCentury Plaza Hotel Cebu - Gostinjska sobaCentury Plaza Hotel Cebu - Gostinjska sobaCentury Plaza Hotel Cebu - Gostinjska sobaCentury Plaza Hotel Cebu - Gostinjska sobaCentury Plaza Hotel Cebu - Gostinjska sobaCentury Plaza Hotel Cebu - Gostinjska sobaCentury Plaza Hotel Cebu - KupaonicaCentury Plaza Hotel Cebu - RestoranCentury Plaza Hotel Cebu - KafićCentury Plaza Hotel Cebu - RecepcijaCentury Plaza Hotel Cebu - RecepcijaCentury Plaza Hotel Cebu - Interijer hotelaCentury Plaza Hotel Cebu - Interijer hotelaCentury Plaza Hotel Cebu - OkružjeCentury Plaza Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCentury Plaza Hotel Cebu - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A05