Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

247 Koktanode Road, Kata, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Tropical Garden Resort
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Bazen Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pogled Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pogled Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pogled Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Bazen Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pogled Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Bazen Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pogled Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pogled Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pogled Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Bazen Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Bazen Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Apartman Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Apartman Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Apartman Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Apartman
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Kupaonica Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Kupaonica Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Recepcija Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Balkon/terasa Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Predvorje Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Restoran Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Restoran Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Restoran Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Plaža Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitness Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitness Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Soba za sastanke
Područje Kata Broj soba: 209
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 70recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (70)
Razvrstati po:
Miss W. Parovi Thailand, 27. lipnja 2015.
The wonderful hotel in phuket

Location , room ,food
8,3
I Feel happy when i stay in the chanalai garden resort , this resort is very wonderful location , good view and very good breakfast. When i will go to phuket i will back the chanalai garden resort again. This resort is the best.
Seng C. Parovi Malaysia, 27. lipnja 2015.
Mosquitoes at Deluxe Sea View room

There are staff members that speaks english. The pool is clean. The beach is located near to the hotel as well as with food store.
7,7
First of all, they never replied my email over their contact us link at their website. Mosquitoes kept fly around the room at level two block 5. I din't want the housekeeper to spray insecticide inside the room while we are away. Apparently, the Deluxe Sea View was half view blocked. There are lots of minibus services around at 250Baht/pax which is convenient going to the airport picked up straight from the hotel. Overall considered value for money.
Estefany G. Parovi United States of America, 26. lipnja 2015.
Stay here!! Great hotel! Awesome people :)

Super close to the beach, the pool, the people
10
PERFERCT!
Ikuo W. Parovi Japan, 26. lipnja 2015.
Breakfast with birds and cats

Answering staff, Delicious cuisine, Breakfast with birds and cat
8
About 50km public transportation is desired from Phuket Airport to Kata Beach
Su M. Solo putnici China, 18. lipnja 2015.
best place for holiday

location, room condition, ocean view
10
It's the best hotel I have chosen ever!!Room is clean ,staff is friendly,food...didn't have a taste.The hotel is very close to the sea, it's about 50 meters from the lobby.there are many dilicious food around the hotel, so don't worry about your meals. what the fantastic thing is that there is a bathtub in the shower room ,I can take a relax bath after a long day tour. Wonderful hotel, if you go to phuket, it's a good choice for you.
Randale M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 16. lipnja 2015.
Family needing multiple rooms

the hotel is an older property but has recently been renovated. The rooms were nice and the beds comfortable. The Internet is free and relatively fast.
8,7
The staff went out of there way to make our stay pleasurable. The first night we had to put our kids in a room two floors down fr our room but Kimberly went the extra mile to move us to adjoining rooms with good views of the sea.
Mohammad M. Parovi Bangladesh, 14. lipnja 2015.
Wonderfully located with wonderful people

Location, staff, itself
9,7
Fantastic
Robert M. Parovi Ireland, 7. lipnja 2015.
Just a quick weekend break

The view. The pools. The warmth of the staff
9,3
It was impeccable, it was my girlfriends birthday and the staff surprised us with this deliciously light birthday cake. We stayed in room 2305 and the view was just breath taking and we got a stunning view of the sunset every evening!
Juntae S. Parovi South Korea, 3. lipnja 2015.
so~so~

clean~ kind~good
6
Many chiness so noisy~~~😠
Michelle L. Obitelji sa malom djecom Canada, 25. svibnja 2015.
great location

location location location
8,3
great location

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Chanalai Garden Resort, Kata Beach PhuketChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BazenChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PogledChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PogledChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PogledChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BazenChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PogledChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BazenChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PogledChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PogledChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PogledChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BazenChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BazenChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - ApartmanChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - ApartmanChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - ApartmanChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - ApartmanChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - KupaonicaChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - KupaonicaChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RecepcijaChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Balkon/terasaChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PredvorjeChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestoranChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestoranChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestoranChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PlažaChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitnessChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitnessChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Soba za sastankeChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitnessChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitnessChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03