Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartman Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartman Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Predvorje
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon
Područje Wanchai Broj soba: 294
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1357recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1357)
Razvrstati po:
Ka F. Parovi Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Good

Location, price and good service
8,3
good location
Robert C. Poslovni putnici United States of America, 11. svibnja 2015.
Best Value In HK

Great staff, good WiFi and onsite amenities good.
9,3
Staff is lovely and attentive. The business center is great. The restaurant, bar and coffee kiosk are good too. The property has a sort of cool retro motif. The best deal in Wanchai by far. I won't stay in Kowloon anymore...
Kazuhiro Y. Poslovni putnici Japan, 6. svibnja 2015.
Good location

Good location, Room WiFi, Restaurant is good
7
Robert C. Poslovni putnici United States of America, 6. svibnja 2015.
Great value and WiFi is good

Staff, WiFi, Value
9,3
I have stayed here a couple of times for business. Best bang for the buck in Wanchai.
Matt G. Solo putnici United Kingdom, 1. svibnja 2015.
Good central location on a budget

Location, Transport, Staff
7
It is an interesting hotel. Its Position is ideal for transport and only a few minutes walk to the ferry and MRT. The area seems safe. Staff were also always helpful. Plumbing in my room was very poor and I had to contact maintenance on a few occasions to clear the toilet and unblock the shower to which they came every time within a few minutes and made temporary adjustments. They rate themselves as a 3 star hotel which I think is fair so no point getting upset with the standard they operate at. Overall I think this is a funky little place to stay and would definitely return in the future.
Rully L. Solo putnici Indonesia, 30. travnja 2015.
Good location

Wifi, location, view
7,3
Good location, easy to find a place to eat, good wifi, clean room and friendly staff
Jihye K. Solo putnici South Korea, 30. travnja 2015.
Smallest room ever

location
4,7
The room was small Smells bad Bathroom was small and smell bad
Ponlawat A. Poslovni putnici Thailand, 29. travnja 2015.
Good location for visiting the fair and shopping

Location, Price, Room
7
The overall of my experience while staying in this hotel is good. The bad experience will be the service of the staff is not so polite when they informed of our request of changing room was forgotten by staff despite we were confirmed that the changing room is O.K. since morning while we had informed that the room was full when we came back from the fair visiting.
Jin W. Solo putnici Taiwan, 27. travnja 2015.
Too old and small

Friendly staff
4,7
Rooms are old and small
Le W. Poslovni putnici China, 19. travnja 2015.
good enough for business trip

location,gym,
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Charterhouse Causeway Bay Hong KongCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BifeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BifeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08