ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartman Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartman Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Predvorje
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon
Područje Wanchai Broj soba: 294
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1270recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1270)
Razvrstati po:
Damian C. Solo putnici Australia, 29. ožujka 2015.
Hk 7's weekend

Close to city, restaurants, clean room
8
Enjoyable excepts walls a little thin and could here all neighbor conversations
Karen T. Solo putnici Singapore, 29. ožujka 2015.
the little cafe saves the day

cafe, location and price
5,3
Overalll i was not expecting much but the management could take a cue from this review to update their furnishing of the room Asap. The bedding is questionable the aircon smell of old dust and the plumbing needs fixing. However, i find myself forgiving on these above becos the lil cafe serve excellence cafe and the friendly baristas- especially Ms Solina. I would return but definitely be upgrading to the s floor for the location is unbeatable.
Nurul F. Parovi Singapore, 26. ožujka 2015.
Great place to stay and rest.

It is near the MTR station, it is located near a mosque and is very clean and has very helpful staff.
8,7
It was a very pleasant stay for me and my friend. All the staff are friendly and helpful. Even the housekeepers are very nice and approachable.
Kristine Y. Parovi Philippines, 25. ožujka 2015.
Affordable and convenient

Location, value for money and ambiance
8
I will definitely go back
Man L. Solo putnici Hong Kong, 17. ožujka 2015.
location nice near Times Square

many food around
8
Erik B. Solo putnici United States of America, 9. ožujka 2015.
Weekend in HK

The location was ideal for my trip, the staff at the Champs bar below were friendly and remembered me the next time I came in, the room was not large, but comfortable by HK standards.
9,3
Overall very pleasant.
Alexandre O. Parovi Venezuela, 7. ožujka 2015.
Very bad
2
The room to old and to small
Wu K. Solo putnici Hong Kong, 28. veljače 2015.
nothing special

near causeway bay
4,7
near shopping mall
Preston T. Parovi Philippines, 15. veljače 2015.
excellent service

early check-in, late check-out granted, wonderful staff HANDY PHONE provided with internet
9
it was really a pleasant stay, the best about it was the handy phone provided in the room which you can bring outside. you can also connect to the hotspot of the handy phone.
Ka L. Solo putnici Hong Kong, 15. veljače 2015.
Better than expectation for this price

Room, price and location
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Charterhouse Causeway Bay Hong KongCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BifeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BifeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07