Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartman Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartman Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon
Područje Wanchai Broj soba: 294

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1471recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1471)
Razvrstati po:
May I. Poslovni putnici Philippines, 1. veljače 2016.
Excellent Stay

The staff from lobby to restaurant to housekeeping. They are just so nice. The cleanliness and the convenience of public transport.
9,7
I have a super wonderful stay. I would like to say thank you to Agoda for my comfortable stay. The staff are so great!!!
Prijavi ovu recenziju
Serene L. Grupe Singapore, 4. siječnja 2016.
never stay her again
4,7
Room is very old and very dusty.
Prijavi ovu recenziju
Manis M. Parovi Singapore, 25. prosinca 2015.
Perfect location Value for money

1. Good location for the muslims 2. A distance walk to mosque just right behind 3. Nearest MTR Wan Chai, 10-30 mins walk when exist from MTR Causeway Bay
7
perfect time to check in your luggage, hahahaha, most of the time will be going out for sightseeing and finding a lots of foods, wakakakaka.
Prijavi ovu recenziju
Heinz L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. prosinca 2015.
Good stay with family

Location, cleanliness and the staff.
8,3
The stay was a pleasant one. Location was very convenient and the train station was a stone throw away. We had to walk through a wet market to reach Times Square and this made the trip even more authentic. The Coffee Academics is located just beside the hotel so you can just hop in whenever you need a good fix. The room is clean and comes with a traveler phone free of charge. They do charge for bottled water so you can just walk down to 7-11 and get yourself the big bottles. Both room and toilet are clean. The staff was very friendly. This hotel makes a good stay but don't expect anything glamourous.
Prijavi ovu recenziju
Darron G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. prosinca 2015.
OK, but poor staff

Location, nice room, luggage space under the beds
6,3
Our stay was fine but nothing to rave about. The worst point was the staff who ironically had badges on which asked you to "Tell me if I am not smiling". Well, I wouldn't have had the time to tell them all. Useless and moody concierge type person in the lobby. Room was clean and convenient location for tram and shops
Prijavi ovu recenziju
Chris L. Poslovni putnici United States of America, 5. prosinca 2015.
Good Value and Good Service

Value, Staff, Free Phone
8,3
I made a last minute reservation for business and found the room very fine. It was quiet, clean and the AC worked well. The shower was hot with good pressure and the TV had a large selection of channels. Breakfast was fine with a decent selction of food and a good omelette. The most surprising part was the free cell phone I had while I was there with free data and calls. Quite handy.
Prijavi ovu recenziju
Toczek A. Poslovni putnici China, 24. studenog 2015.
Charterhouse Reception

Checking in and out was trouble-free. The concierge managers were particularly helpful with local advice, sightseeing and travel arrangements.
6,7
The room was satisfactory, but not up to the photograph standard. Perhaps the quality will improve with refurbishment, but it would be nice to retain some of the older features to offer a boutique style accommodation.
Prijavi ovu recenziju
Sebastian A. Grupe Germany, 15. studenog 2015.
Good location - that's it

Location, wifi speed
5,3
Make sure to be early at the breakfast buffet, they literally clean up under your cutlery. Room size is ok for HK. Price/value ratio is still ok. Would book again
Prijavi ovu recenziju
Joseph W. Poslovni putnici Singapore, 22. listopada 2015.
Good place

Staff attitude and politeness
8,3
A pleasant hotel in a very good location!
Prijavi ovu recenziju
Cheung J. Parovi Hong Kong, 18. listopada 2015.
Nice hotel, good services and nice food

Nice hotel, good services and nice food
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Charterhouse Causeway Bay Hong KongCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmanCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BifeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BifeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Hrana i pićeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02