ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Check Inn China Town Bangkok - Kafić Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Sadržaji Check Inn China Town Bangkok - Recepcija Check Inn China Town Bangkok - Ulaz
Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Restoran Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1592recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1592)
Razvrstati po:
Maja D. Parovi Croatia, 10. siječnja 2013.
jako teško za naći

uredne sobe
7,3
Hotel je bio uredan, soba isto tako. Soba se nalazila u prizemlju i jedini nedostatak je što nije imala prozore. Nama nije smetalo jer smo samo jednu večer prespavali. Hotel smo jako jako teško pronašli, vozili smo se tuk tukom okolo i zaustavljali ostale vozače (barem 10) od kojih je samo 1 znao gdje se nalazi hotel.
Maneerat C. Parovi Thailand, 20. siječnja 2015.
Check Inn China Town
4,3
n/a
Ahmed W. Poslovni putnici Maldives, 14. siječnja 2015.
Good for bugget travelers and bit uneasy the locat

Good staff , rate cleanness
6
Comfortable
May C. Solo putnici United Kingdom, 10. siječnja 2015.
Good for Chinatown, huge room!

Room was huge, great for Chinatown, lovely staff.
7,7
There wasn't a window in our room which was off putting but it was okay, clean and tidy, close to Chinatown and the train station.
Tyler E. Parovi United States of America, 9. siječnja 2015.
Great Chinatown Location but no frills

Location
7,3
We stayed here for the location in Chinatown. The room was very basic and had no windows. I reserved the King Double room which apparently didn't mean a king bed but two small beds. When we went up to our windowless room the door was wide open. We had two separate beds and the bedsheets didn't look clean.
Stephanie W. Parovi United Kingdom, 4. siječnja 2015.
Great room facilities

room, location
8,7
Loved the kitchen and nifty table and chairs stowed away in the room, great facilities especially for a longer stay. Located in the heart of China Town. Excellent place.
Shawn R. Solo putnici United States of America, 3. siječnja 2015.
China inn

The hotel was convient, efficient and comfortable
8
The stay was good
Anuar B. Solo putnici Kazakhstan, 27. prosinca 2014.
ok hotel but be aware of location

value for money, great dimsum places nearby, khaosan road close
10
It was allright. Staff was friendly and helpful. Wifi wasnt very stable, had to ask receptionist to reset their wifi hotspot every few hours. Be aware that the hotel location is in chinatown which is an interestin location but very bad traffic during the day with no sky train stations nearby. Closest metro station is Hualampong which is a short taxi ride.
Alvin L. Parovi Singapore, 22. prosinca 2014.
worth the money an acceptable budget hotel

not too hard to find,friendly staff,worth the money of an budget hotel
7,3
Great..I enjoyed my stay there
Lim Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. prosinca 2014.
Value for money

Location, clean, value for money
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - KafićCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - SadržajiCheck Inn China Town Bangkok - RecepcijaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - RestoranCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04