ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Check Inn China Town Bangkok - Kafić Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Sadržaji Check Inn China Town Bangkok - Recepcija Check Inn China Town Bangkok - Ulaz
Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Restoran Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1611recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1611)
Razvrstati po:
Maja D. Parovi Croatia, 10. siječnja 2013.
jako teško za naći

uredne sobe
7,3
Hotel je bio uredan, soba isto tako. Soba se nalazila u prizemlju i jedini nedostatak je što nije imala prozore. Nama nije smetalo jer smo samo jednu večer prespavali. Hotel smo jako jako teško pronašli, vozili smo se tuk tukom okolo i zaustavljali ostale vozače (barem 10) od kojih je samo 1 znao gdje se nalazi hotel.
Richard M. Parovi United States of America, 21. veljače 2015.
In the heart of Chinatown

Location, Helpful staff, Full kitchenette in room
6,7
Clean and well-equipped room, although quite small. Full kitchenette including fridge, microwave, electric kettle, dishes and utensils. Facilities starting to show some wear and tear. Wifi not reliable - intermittent. Location tricky to find, down a narrow alley, but right in the heart of Chinatown. Short walk to ferry dock.
Taryn T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. veljače 2015.
Worst & Lousy

Quite
2,3
The hotel located in the small Soi 8(street) which the taxi driver drop us at the main road so we need to carry our luggage and my younger child(she slept that time) with few minutes walking distance through a tiny and wet alley(the smell was not nice in the alley). We stay at 2nd floor. Very Very basic amenities and olf fashion in the room and the wifi not strong enough.The room size was very small and the mattress not as comfortable enough. Location wise I rather recommend the other hotel which located just beside the main road and you may find food surrounding there. Sure i wont be back to there next time.
Sedat Y. Parovi Turkey, 1. veljače 2015.
Check Inn China Town

-
6
Hotel is located inside a smelly street where really tough to find. You get what you pay. Small room with no window.You need to go roof to some air. Breakfast was ok,
Hao M. Parovi Singapore, 27. siječnja 2015.
Good location if you like chinatown

Hotel is in a dark alley. safety is a concern ar night. otherwise it's a ok hotel to stay.
6
Ok buy nothing to boast about. Breakfast on the roof terrace was good.
Danuta F. Parovi Poland, 21. siječnja 2015.
Good hotel in the heart of China Town

location, staff, area
10
We recommend this hotel. Everything was ok. Except wifi. Sometimes there were problems with internet in the room, but it was possible to use a computer in lobby.
Maneerat C. Parovi Thailand, 20. siječnja 2015.
Check Inn China Town
4,3
n/a
Ahmed W. Poslovni putnici Maldives, 14. siječnja 2015.
Good for bugget travelers and bit uneasy the locat

Good staff , rate cleanness
6
Comfortable
May C. Solo putnici United Kingdom, 10. siječnja 2015.
Good for Chinatown, huge room!

Room was huge, great for Chinatown, lovely staff.
7,7
There wasn't a window in our room which was off putting but it was okay, clean and tidy, close to Chinatown and the train station.
Tyler E. Parovi United States of America, 9. siječnja 2015.
Great Chinatown Location but no frills

Location
7,3
We stayed here for the location in Chinatown. The room was very basic and had no windows. I reserved the King Double room which apparently didn't mean a king bed but two small beds. When we went up to our windowless room the door was wide open. We had two separate beds and the bedsheets didn't look clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - KafićCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - SadržajiCheck Inn China Town Bangkok - RecepcijaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - RestoranCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03