Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Check Inn China Town Bangkok - Kafić Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Sadržaji Check Inn China Town Bangkok - Recepcija Check Inn China Town Bangkok - Ulaz
Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Restoran Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1674recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1674)
Razvrstati po:
Maja D. Parovi Croatia, 10. siječnja 2013.
jako teško za naći

uredne sobe
7,3
Hotel je bio uredan, soba isto tako. Soba se nalazila u prizemlju i jedini nedostatak je što nije imala prozore. Nama nije smetalo jer smo samo jednu večer prespavali. Hotel smo jako jako teško pronašli, vozili smo se tuk tukom okolo i zaustavljali ostale vozače (barem 10) od kojih je samo 1 znao gdje se nalazi hotel.
Prijavi ovu recenziju
เมธา เ. Poslovni putnici Thailand, 23. srpnja 2015.
Only word is "Absolutely value my money".
9,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Gary W. Parovi United States of America, 12. srpnja 2015.
great location

great location kitchenette and clean
8
Great value and can walk everywhere in chinatown. There is a supermarket nearby to buy food to prepare. Also lots of great street food
Prijavi ovu recenziju
Steve C. Poslovni putnici Malaysia, 8. srpnja 2015.
Very good location at that

---
8
Prijavi ovu recenziju
John C. Parovi Australia, 15. lipnja 2015.
great little hotel

location, kitchenett, balcony
8,3
Great, comfortable, great location
Prijavi ovu recenziju
Mark N. Solo putnici United States of America, 26. svibnja 2015.
Oasis in Chinatown

Food, nightlife, amenities.
10
Nestled in a colorful soi in the heart of Chinatown this hotel is a perfect oasis to recharge and refresh while you explore this part of Bangkok. No matter how tired and overstimulated, you will feel at home as soon as you step in your room. A perfect place to offset the crazy indulgences of this great city.
Prijavi ovu recenziju
Mark N. Solo putnici United States of America, 23. svibnja 2015.
Home away from Home

Location, mini kitchen in room, design.
9,7
I stay here whenever I am in Bangkok. This place really feels like a home away from home. The rooms have a simple and elegant design. I use the kitchenette to cook for myself because I get tired of eating from restaurants all the time. There is a grocery store very nearby for shopping if you decide to cook for yourself and the river taxi is pretty close. Chinatown is my favorite part of Bangkok and this is the best hotel for the money in the area. I always feel refreshed when I stay here.
Prijavi ovu recenziju
Mark N. Solo putnici United States of America, 22. svibnja 2015.
Lovely Inn in Chinatown

Location to food, nightlife and room quality.
10
There is so much to say about this hotel and it's location. I stay here whenever I am in Bangkok. It's perfect for me. But what is worth saying again, that after all my stays here I am still delighted by the little drawers in the rooms that slide out to tables. The covnvienence of having a kitchen to cook on and the lovely surprises the neighborhood surrounding the hotel continues to deliver.
Prijavi ovu recenziju
Duangdao Y. Parovi Thailand, 27. ožujka 2015.
Chec inn China hotel

Staff. Location and amentities
9
Great stay
Prijavi ovu recenziju
Chuthathip D. Obitelji sa malom djecom Thailand, 20. ožujka 2015.
We stayed with a 17 months son.

Close to Chinatown, Cheap, Friendly and Helpful Staffs
8,7
In Chinatown. Really convenience to shop, eat, and reach to other attractives. Its decent price if compare to the quality of the room. The shower room is pretty dirty, so it is definitely not for small kids. We just had to hold him to shower. The lane to get to the hotel pretty small and dirty. In concludsion, It is an OKAY hotel to stay, if you just want somewhere to sleep and go.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - KafićCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - SadržajiCheck Inn China Town Bangkok - RecepcijaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - RestoranCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07