ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Posao Centar Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela
Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Bazen Check Inn China Town Bangkok - Recepcija Check Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Okružje Check Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotela
Mjesto: Kineska četvrt Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1448recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1448)
Maja D. Parovi Croatia, 10. siječnja 2013.
jako teško za naći

uredne sobe
7,3
Hotel je bio uredan, soba isto tako. Soba se nalazila u prizemlju i jedini nedostatak je što nije imala prozore. Nama nije smetalo jer smo samo jednu večer prespavali. Hotel smo jako jako teško pronašli, vozili smo se tuk tukom okolo i zaustavljali ostale vozače (barem 10) od kojih je samo 1 znao gdje se nalazi hotel.
Lee Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. travnja 2014.
Ok

5mins to Chinatown, cheap, free internet
8
Please use pink meter taxi, to paragon mall only 80baht, to grand palace only 50baht. Tuk Tuk taxi will charge 100baht
Chia L. Grupe Malaysia, 6. travnja 2014.
Very helpful staff.

Helpful staff, near by night china town, budget hotel
6,7
Chia L. Grupe Malaysia, 6. travnja 2014.
Helpful Staff

helpful staff, near by night china town,
6,7
Lew C. Solo putnici Singapore, 2. travnja 2014.
It was a nice stay with clean rooms, helpful staff

It was a nice stay with clean rooms, helpful staff and perfect location in the heart of chinatown
6,7
It was a nice stay with clean rooms, helpful staff and perfect location in the heart of chinatown
Seah S. Poslovni putnici Singapore, 13. ožujka 2014.
Reasonable price

Room was clean & Comfortable, located in the heart of Chinatown
8
I had been staying in this hotel for most of my trips, it is a very convenient area for me. You get what you pay for ! Reasonable price, comfortable stay, clean room , also nearby the hotel, there is a lot of street food to eat. Overall satisfied stay in this hotel for this price.
Ching H. Solo putnici Hong Kong, 10. ožujka 2014.
good

good, easy to access, clean
4,7
Joy C. Parovi Singapore, 2. ožujka 2014.
Comfortable stay in the heart of Chinatown

Value for money, clean rooms, near great street food
7,7
The hotel is located in the heart of Chinatown between Yaowarat and Charoen Krung Road and it is a stone's throw away to some of the best street food I've had in Bangkok. My room was clean and compact. Great value for money. There might be some peeves though. Some rooms have windows and some do not. The walls are a little thin, you can sometimes hear people talking if they are at the corridor. The hotel description includes a rooftop swimming pool but there was no swimming pool on the rooftop. There was quite a bit of underground rail construction on nearby streets going on during my stay (Feb 2014). This didn't affect the hotel stay but sightseeing and navigating through the streets with the construction was a little tricky. Currently the nearest MRT (Hua Lamphong) is about 15mins walk. I recommend grabbing a metered taxi off the streets.
Marta Z. Grupe Poland, 1. ožujka 2014.
adventurous comfortable pleasant

in the middle of Chinatown, close to sightseeing points, roof bar great to spend nights with other travelers
7,7
It was very nice. Clean rooms, comfortable beds, bathroom in a room with all necessary accessories and towels.
Seah S. Poslovni putnici Singapore, 22. veljače 2014.
Budget Hotel, satisfied stay in this hotel

Reasonable price, comfortable stay, clean room
8
I had been staying in this hotel for most of my trip, it is very convenient area for me. Good and reasonable price, comfortable stay, clean room, also nearby the hotel, there is a lot of street food to eat. Hotel was a bit difficult to find if you are first time there. Overall satisfied stay in this hotel for this price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - Posao CentarCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - BazenCheck Inn China Town Bangkok - RecepcijaCheck Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - OkružjeCheck Inn China Town Bangkok - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A01