ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Check Inn China Town Bangkok - Kafić Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Balkon/terasa Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Ulaz Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Kupaonica Check Inn China Town Bangkok - Sadržaji Check Inn China Town Bangkok - Recepcija Check Inn China Town Bangkok - Ulaz
Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Restoran Check Inn China Town Bangkok - Interijer hotela Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba Check Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1555recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1555)
Razvrstati po:
Maja D. Parovi Croatia, 10. siječnja 2013.
jako teško za naći

uredne sobe
7,3
Hotel je bio uredan, soba isto tako. Soba se nalazila u prizemlju i jedini nedostatak je što nije imala prozore. Nama nije smetalo jer smo samo jednu večer prespavali. Hotel smo jako jako teško pronašli, vozili smo se tuk tukom okolo i zaustavljali ostale vozače (barem 10) od kojih je samo 1 znao gdje se nalazi hotel.
Tanya V. Parovi Bahamas, 18. studenog 2014.
lovely clean hotel and the staff were really nice

location convienience value for money
9,7
had a great time great location great value for money will stay again
Thong C. Solo putnici Singapore, 6. studenog 2014.
Value for money

easy access, lots of good food around
6,7
This is my 2nd time staying this hotel, air-con leaked after my 2nd night stay, shower sliding door spoilt & safe box is spoilt, overall as a solo traveler I'm quite ok, my last trip was only the safe spoilt, hope next trip everything is gets better.
Shiau P. Poslovni putnici Malaysia, 17. listopada 2014.
Convenient but poor WIFI

location, location and location
5,7
the hotel is very convenient for me as it is only five minutes walk to the wholesale market. however, the WIFI is not as what they stated as high speed WIFI, i hardly connect to the WIFI inside my room, and it badly affected my communication with my customer and supplier. there is no hair dryer inside my room, when i tell the counter staff, he just dont believe and ask me to search every corner again. so i do it and still there are no dryer inside the room. i called and finally hair dryer was sent, but it was spoiled only blow out cool air not hot air. i try to call but no answer. hence, i used up half and hour to blow dry my hair...hotel staff is not so friendly and not helpful to guest.
Haziq S. Poslovni putnici Malaysia, 13. listopada 2014.
Centre or china town

Centre, friendly staff, awesome rooftop
5
I would say that the hotel is actually located at centre of china town. I just stayed for 2 days due to business trip.
Poppy L. Parovi Indonesia, 7. listopada 2014.
Nice place but the location in residential alley

Hotel Staff Friendly
8
Hans S. Solo putnici Sweden, 24. rujna 2014.
Great location in China Town

The location, the staff and the AC.
8,3
Great stay all in all except for the wifi.
Khem H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. rujna 2014.
Value for money

Cheap , good food & nice staff
9
Is value for budget holiday
Tan B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. rujna 2014.
CheckInn hotel is a small hotel .

clean roon food near by shopping area.
5,7
This is a second time I stay at check inn .Is good you like to eat birdnest just outside the street a lot of food and birdnest to eat.
Tan B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. rujna 2014.
Small Hotel

Food shopping seafood
6
I stay at this hotel a few time .I like the rate and nearby food and wholesale market.Will be back next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - KafićCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - KupaonicaCheck Inn China Town Bangkok - SadržajiCheck Inn China Town Bangkok - RecepcijaCheck Inn China Town Bangkok - UlazCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - RestoranCheck Inn China Town Bangkok - Interijer hotelaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska sobaCheck Inn China Town Bangkok - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06