ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cherry Blossoms Hotel Manila

550 Jorge Bocobo Street, Ermita, Manila, Filipini 1000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Ulaz Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Recepcija Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Restoran Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastanke Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastanke Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Interijer hotela Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba
Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Recepcija Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Predvorje Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastanke Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastanke Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba Cherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba
Područje Ermita Broj soba: 145
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 221recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (221)
Razvrstati po:
Jeffrey W. Obitelji sa malom djecom United States of America, 14. veljače 2015.
great stay

location,staff,room
8
very nice stay and room
Dennis E. Parovi Australia, 13. veljače 2015.
good value

location size of rooms staff
7,3
Very good surpassed what I was expecting
Jeffrey W. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. siječnja 2015.
CLOSE TO ST. LUKES AND EMBASSY

CLOSE TO BUSINESS,BREAKFAST,PLEASANT STAFF ,VERY ACCOMONDATING
10
GREAT ,EASY AND,PLEASANT
James H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. siječnja 2015.
Not a Good Hotel for the Area

Location is nice * a lot of local attraction * Good nearby transportation
5,3
I stayed 2 nights at the Cherry Blossoms Hotel in Manila with my 4 year old daughter and my sister. As most hotels you get what you pay for. The high point of hotel was that the staff was not friendly.
Leandro M. Solo putnici Philippines, 19. siječnja 2015.
It was a pleasant surprise. Exceeded my expectatio

staff, location, value for money
8
very good
Paul K. Parovi United Kingdom, 14. siječnja 2015.
great hotel

staff performance, comfort and location
10
very pleasant hotel in a great location, where the staff represented their manager with great distinction and could not have done more to accommodate my wife and myself
Ted K. Solo putnici United States of America, 8. siječnja 2015.
nice hotel

location value x staff performance
10
My wife enjoyed her stay there .everywhere she needed to go was close by.food was great too .. Good int ernet too for Skype
Glenda M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. siječnja 2015.
Value for money, great location

great location, cleanliness, accommodating staff
7
pleasant
Christopher D. Solo putnici United States of America, 30. prosinca 2014.
My stay

Location. Location. Location
7,3
Ok. The bedding made me itch? Looked like the bedding was not clean. A little better breakfast would have been nice.
Marieflor C. Parovi Philippines, 21. prosinca 2014.
old hotel w nice service and great location!

location, staff, comfort
8
It was nice, id come again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cherry Blossoms Hotel Manila ManilaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - UlazCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - RecepcijaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - RestoranCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastankeCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastankeCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Interijer hotelaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - RecepcijaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - PredvorjeCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastankeCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Soba za sastankeCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska sobaCherry Blossoms Hotel Manila Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03