Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

CHI Residences 138 Hong Kong - Dvorana za fitness CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Pogled CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Kupaonica CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Kupaonica CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 52
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 710recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (710)
Razvrstati po:
Zhaoying Y. Solo putnici Singapore, 2. srpnja 2015.
Hotel gem in an upcoming neighbourhood

Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
8,3
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Longho K. Parovi Hong Kong, 23. lipnja 2015.
Good

service, room, view
8,7
Colin J. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 17. lipnja 2015.
Lovely large room with view over the harbour

view, room, location
9
best value serviced appt per square metre in hong kong
David W. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 15. lipnja 2015.
Excellent choice for short or long stay

Very Spacious (for Hong Kong), Great Location, Helpful Staff, Clean, Excellent View
9,7
Philip G. Parovi United Kingdom, 1. lipnja 2015.
Nice size appropriate For HK in a good location

Views, room, space
7,3
Excellent , staff were more than helpful
Lam W. Parovi Hong Kong, 31. svibnja 2015.
Cozy

seaview, location, room size
7,3
relaxing
Jonahlen O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. svibnja 2015.
Unpleasent Hotel.
2,7
Nothing special as the hotel doesn't provide any services. The worst ever hotel I have stayed all my life. No restaurants, no maid services during the holidays. I'm so surprised. In hospitality business there is no public holidays. And the room rate is so expensive when you don't get any service during the stay.
Mok S. Parovi Hong Kong, 23. travnja 2015.
Pleasant stay

Good location, quiet, nice view
7
Relaxing stay other than waking up by housekeeper at 10am
Meyer S. Poslovni putnici Germany, 17. travnja 2015.
spacious, wonderful view, very good location

- spacious! generous room zise, spacious bathroom. - walking distance to Sei Ying Pun Station about 200 meters. - amazing view over victoria bay
9,7
excellent location (walking distance to new MTR station Sei Ying Pun), excellent rooms, nice bathroom, kitchen area, amazing view,friendly and helpful staff. Definitely coming back !
Suet Y. Parovi Hong Kong, 15. travnja 2015.
nice nightsight, spacious,

Good location , Clean, quiet room, Large window
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Dvorana za fitnessCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - PogledCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - KupaonicaCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - KupaonicaCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07