ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Kupaonica CHI Residences 138 Hong Kong - Dvorana za fitness CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Pogled CHI Residences 138 Hong Kong - Kupaonica
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 52
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 551recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (551)
Razvrstati po:
Torcuil K. Parovi United Kingdom, 22. kolovoza 2014.
Excellent hotel/apartment for Hong Kong

Price, location and size of room.
9
Booked at last minute, read the reviews about the apartment being large and they were correct. Huge room with well equipped kitchen, large bathroom and overall very clean. Would stay here again without any hesitation.
Kefeng S. Parovi China, 11. kolovoza 2014.
nice, large and convenient place

clean, service and location
8
Suet Y. Parovi Hong Kong, 9. kolovoza 2014.
a spectacular experience in Chi138

view, size, location
7,3
the room is large and comfortable, and the staff are very nice, there is a 24 gym room which i had time to exercise a bit, as a whole, i enjoy my stay in chi and i would recommend to my friends when they visit hk
Dexter L. Grupe Philippines, 8. kolovoza 2014.
Great, spacious, gives you breathing room in HK

Complete facilities, including kitchen, dining area, a great view of the harbor
8,3
The big space wasn't really necessary, especially for us who just stayed for a night. This would have been great for longer stays. But for our short stay, no complaint at all, couldn't ask for more. :)
Alan T. Poslovni putnici Singapore, 24. srpnja 2014.
Nice Harbour View

Spacious Room, Nice Harbour View, Friendly Staffs
5,7
It was a spacious room with well equipped kitchen. Nice harbour view. 10 to 15 minutes walk to Sheung Wan MTR station. Room cleanliness needs to be improved.
Eric C. Solo putnici Hong Kong, 21. srpnja 2014.
Comfy and Spacious

Comfortable, spacious and clean
7,3
. Parovi 20. srpnja 2014.
spacious room

close to ferry terminal,mtr ,tram.. strategic location . spacious room big enough evem for family to stay in
7,3
Hu J. Parovi China, 4. srpnja 2014.
Really nice harbor view!

Big room,view and clean
7,7
It's a great experience since it's a quiet hotel.even though the location is not near subway, bus stop is around the corner. U can have more chance to taste the real Hong Kong life!
Soren P. Parovi Denmark, 29. lipnja 2014.
spacious

space, view, access
9
Excellent
Leung W. Poslovni putnici Hong Kong, 29. lipnja 2014.
Good view, room needs a little more touch up

View is good, good room size
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - KupaonicaCHI Residences 138 Hong Kong - Dvorana za fitnessCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - PogledCHI Residences 138 Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08