Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

CHI Residences 138 Hong Kong - Dvorana za fitness CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Pogled CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Kupaonica CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 138 Hong Kong - Kupaonica CHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 52
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 724recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (724)
Razvrstati po:
Eric E. Poslovni putnici Germany, 27. kolovoza 2015.
big room with nice sea view

very big room, sea viee, cleanliness
4,3
Close to Central the location is OK. The seas view and the huge room space is unique.
Prijavi ovu recenziju
Nansi S. Parovi Singapore, 9. kolovoza 2015.
expectation

price, big room and place
9,7
very big room with good facilities and good sea view, the transport, special bus services make trip be easier
Prijavi ovu recenziju
Sok F. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
Very comfortable stay

Spacious, accessibile, convenient
8,3
Very spacious room that made us feel like home. With a baby we could easily prepare meals at the kitchenette and access different tourist spots by tram
Prijavi ovu recenziju
Gennaro B. Obitelji sa malom djecom Italy, 15. srpnja 2015.
A b c

A b c
9,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Ka M. Poslovni putnici Hong Kong, 12. srpnja 2015.
pleasant stay

Convenient, clean and spacious
8
Satisfactory
Prijavi ovu recenziju
Zhaoying Y. Solo putnici Singapore, 2. srpnja 2015.
Hotel gem in an upcoming neighbourhood

Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
8,3
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Prijavi ovu recenziju
Franz W. Solo putnici Hong Kong, 28. lipnja 2015.
staff no idea of customer service

location, big bath room, close to some restaurants
5,3
the CHI Residences 138 size of the rooms is good but the staff performance on check out is just not acceptable, if you dont mind somebody is unfriendly is the place to stay for you. I tell you my experiance on my check out. "Because you have to pay deposit 1.000HKD room was paid in advance, i went to the counter to check out, the person on the check out counter asked me to wait because somebody will check the room(if i check out of a hotel everything is clean and looks tidy, i never check out of a messy hotelroom)....... after waiting a while the guy on the counter said " is OK you can go " i asked for my deposit 1.000hkd he didnt sai anything gave me the money with a bad face, I took the money and left. No good-bye, no how was your stay, no see you again. I have only here on Agoda 150 bookings i have a very good understanding how hotels should be....... service in CHI Residences 138 is just bad.
Prijavi ovu recenziju
Longho K. Parovi Hong Kong, 23. lipnja 2015.
Good

service, room, view
8,7
Prijavi ovu recenziju
Colin J. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 17. lipnja 2015.
Lovely large room with view over the harbour

view, room, location
9
best value serviced appt per square metre in hong kong
Prijavi ovu recenziju
David W. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 15. lipnja 2015.
Excellent choice for short or long stay

Very Spacious (for Hong Kong), Great Location, Helpful Staff, Clean, Excellent View
9,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Dvorana za fitnessCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - PogledCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - KupaonicaCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 138 Hong Kong - KupaonicaCHI Residences 138 Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07