Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

CHI Residences 279

279 Shanghai Street, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

CHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 279 Hong Kong - Kupaonica CHI Residences 279 Hong Kong - Kupaonica CHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska soba CHI Residences 279 Hong Kong - Sadržaji
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 24
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 535recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (535)
Razvrstati po:
Amit M. Solo putnici India, 29. svibnja 2015.
Value for money

good room, comfortable bed and helpful staff
8,3
Prijavi ovu recenziju
Kang T. Parovi Hong Kong, 22. svibnja 2015.
nice room

good location for finding dinner, clean, warm room
9,3
Prijavi ovu recenziju
Roman Z. Poslovni putnici Russia, 9. svibnja 2015.
Happy customer

Staff, room, location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Changhee S. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 6. svibnja 2015.
Great tour

location,kindness,bed
10
Very nice.
Prijavi ovu recenziju
Maria A. Parovi United Kingdom, 25. travnja 2015.
Nice location, near all the night markets.

Value for money. Staff. Location.
9
Clean, very helpful staff, quiet and close to the night markets. Not on HK island, but within easy reach via MTR or Big Bus.
Prijavi ovu recenziju
Chi-Chong L. Solo putnici United States of America, 20. ožujka 2015.
Valued suite, can cook your own food.

Kitchen. Bed room. Living room.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Kaoru O. Obitelji sa malom djecom Japan, 20. veljače 2015.
Friendly staff

Hotel staff, location, room, interior
8
Every staff I met in the hotel including house keeping staff was so friendly. Room size was actually not as spacious as I expected. Interior was nice and warm. As this hotel is serviced apartment, almost everything is there in the room. It was really nice stay.
Prijavi ovu recenziju
Lok M. Solo putnici Hong Kong, 16. veljače 2015.
Worse than I expect

Clean, Neat, TIdy
6
Prijavi ovu recenziju
Tjhie D. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 1. veljače 2015.
Good

Staff
8
Prijavi ovu recenziju
Janus C. Parovi Singapore, 28. siječnja 2015.
Awesome stay

Location, Staff, Room Standard
9,7
We had an awesome 2-night stay at CHI 279. The location is superb as it is just at the door step of temple street(庙街), which is the famous night shopping and food street of Hong Kong. A 3-minute walk brings you to the MTR station (Yau Ma Tei - 油麻地)hence making it highly accessible to almost anywhere you like to go.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

CHI Residences 279 Hong KongCHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 279 Hong Kong - KupaonicaCHI Residences 279 Hong Kong - KupaonicaCHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 279 Hong Kong - Gostinjska sobaCHI Residences 279 Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03