ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Vruća kupka Chinatown Hotel Bangkok - Kupaonica Chinatown Hotel Bangkok - Pub/salon Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 75
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 776recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (776)
Razvrstati po:
Mohamed N. Obitelji sa odraslom djecom Maldives, 19. prosinca 2014.
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.
Shin K. Parovi Singapore, 16. prosinca 2014.
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Priscilla, S. Parovi Singapore, 14. prosinca 2014.
Not the type of hotel we would stay in future.

Nothing much except the location
5,3
We book a superior room and were given a smoking room that smell so bad, we couldn't breathe! We called the reception and insist on a non-smoking and was given. The reception staff were friendly and courteous. But what puts me off is how come the staff who carried our bags can question the reception on why we were given a better room and kept telling us that the room cost so much more than the superior room! I just want a non-smoking room!
Shin K. Parovi Singapore, 13. prosinca 2014.
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Soh B. Parovi Malaysia, 12. prosinca 2014.
Great location but poor hotel

Good location & nice staffs
5,7
Got stain on bed. Toilet very small.
Arti B. Obitelji sa malom djecom India, 29. studenog 2014.
china town stay

manager was friendly n helpful
5
Average Din't like buffet at all But fish n chips were okay
Neo C. Poslovni putnici Singapore, 21. studenog 2014.
Chinese standard hotel

convenience, food, value money
6
Wi-Fi no good at 6th floor
Neo C. Poslovni putnici Singapore, 20. studenog 2014.
Convenience Hotel

Convenience, eating, marketing
6
Chinese style hotel
Vijay K. Poslovni putnici India, 20. studenog 2014.
Worth staying Hotel

Location, Ease of moving around the hotel to know the local culture & co-operative staff.
7,7
Nothing that needs to be grudged about.
Yong H. Grupe Singapore, 19. studenog 2014.
very small room, overpriced

tiny room, not very comfortable, overpriced for such hotel
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Vruća kupkaChinatown Hotel Bangkok - KupaonicaChinatown Hotel Bangkok - Pub/salonChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Interijer hotelaChinatown Hotel Bangkok - Spa centarChinatown Hotel Bangkok - Interijer hotelaChinatown Hotel Bangkok - OkružjeChinatown Hotel Bangkok - OkružjeChinatown Hotel Bangkok - KafićChinatown Hotel Bangkok - KafićChinatown Hotel Bangkok - PredvorjeChinatown Hotel Bangkok - PredvorjeChinatown Hotel Bangkok - Predvorje


AS-AGWEB-3A04