Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Chinatown Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Chinatown Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Chinatown Hotel Bangkok - Ulaz Chinatown Hotel Bangkok - Recepcija Chinatown Hotel Bangkok - Posao Centar Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Kupaonica Chinatown Hotel Bangkok - Sadržaji Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Kupaonica Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Igralište za golf Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 75

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 947recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (947)
Razvrstati po:
Ibrahim R. Poslovni putnici Maldives, 5. veljače 2016.
too small room but good area

location location and location
7,3
Rooms were too small for my liking breakfast not impressive but of course the location was good. Enjoyed the shopping at sempeng whole sale market but shopping complexes are too far. Traffic jams always and difficult to reach hotel as no near by BTS
Prijavi ovu recenziju
David S. Solo putnici Vietnam, 30. siječnja 2016.
Good location and reasonable value

Location, clean, inexpensive
7
Good price, good location, clean rooms. Service was so so...English level of staff was below anticipated so communication was difficult. As long as you don't need anything extra of works well. Tried to have some plants ironed but I believe they forgot and tried to have them done quickly when I inquired. The pants were returned still looking pretty wrinkled and they didn't offer to waive the charge. Also the added breakfasts are not worth it. There's many much better and cheaper alternatives very close by.
Prijavi ovu recenziju
Luong H. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. siječnja 2016.
It's very convenient for shopping .

Service good, nice staff, truthful.
9,7
I feel safe at this hotel, everyday I am going out and I leave my valuable items around the room they are still at the same spot, I believe this hotel training good staffs.
Prijavi ovu recenziju
Henderikus L. Poslovni putnici Netherlands, 28. siječnja 2016.
Great location,

Good location, good rooms, clean
7,7
Perfect, good location in the centre of Yaowarat (Chinatown). Shopping nearby. The street will be a food street in the evening just in front of the hotel. The hotel is ok for a 3 star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Soolee O. Poslovni putnici Malaysia, 14. siječnja 2016.
Good location and like the breakfast

location, breakfast, and ok room
8,7
We booked a superior room but was given standard room. Went to reception to request for a superior room, after some discussion among themselves, we were given deluxe room as there was no superior left. With the money we paid, the deluxe room was nice, much more comfortable and we liked it very much. This was our third time staying with the hotel. Returned cause we like the breakfast, with that rate, I would say the breakfast is decent enough. The room is acceptable for standard/superior room. Considering the room rates and location. Overall, am happy with the hotel. Will definitely stay with this hotel in our next visit. Would be a dilemma to choose superior or deluxe room to book though.
Prijavi ovu recenziju
Wan Y. Parovi Malaysia, 22. prosinca 2015.
Location

Good for food and shopping
8
Nice to stay
Prijavi ovu recenziju
Theng C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. prosinca 2015.
BED IS A BIT TOO HARD

GOOD LOCATION
8,3
NO BAD. GOOD BREAKFAST CONSIDERING THE STANDARD OF THE HOTEL
Prijavi ovu recenziju
Soo L. Solo putnici Malaysia, 16. prosinca 2015.
poh sl

convenient location, staff at front desk very nice, room clean
7,3
The only thing I would like to comment was the room key seal together with the card and the card make the power supply for the room. When I go out just for short while I must take out the card and no power supply for the room at all. Cannot stay the room cool, cannot charge my power bank. Even ask an additional key from the staff they also not allow.
Prijavi ovu recenziju
Vijay K. Solo putnici India, 1. prosinca 2015.
value for money

LOCATION, ATMOSPHERE WITHIN THE HOTEL--& HOMELY
4,3
NO SERIOUS ISSUE
Prijavi ovu recenziju
Sumlee M. Parovi United States of America, 20. studenog 2015.
fun time

service,everybody are very nice
9,3
not enough thai food selection for breakfast buffet.We have steak for dinner. The steak was so tough.Over all the hotel was very good.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaChinatown Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaChinatown Hotel Bangkok - UlazChinatown Hotel Bangkok - RecepcijaChinatown Hotel Bangkok - Posao CentarChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - KupaonicaChinatown Hotel Bangkok - SadržajiChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - KupaonicaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Igralište za golfChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - KupaonicaChinatown Hotel Bangkok - KafićChinatown Hotel Bangkok - KafićChinatown Hotel Bangkok - PredvorjeChinatown Hotel Bangkok - PredvorjeChinatown Hotel Bangkok - PredvorjeChinatown Hotel Bangkok - Interijer hotelaChinatown Hotel Bangkok - Balkon/terasaChinatown Hotel Bangkok - SadržajiChinatown Hotel Bangkok - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07