Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba Chinatown Hotel Bangkok - Vruća kupka Chinatown Hotel Bangkok - Kupaonica Chinatown Hotel Bangkok - Pub/salon Chinatown Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 75
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 693recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (693)
Razvrstati po:
Duc T. Grupe Vietnam, 5. srpnja 2014.
Clean room, friendly staffs, good location.

Clean rooms, friendly staffs, good location, enveriment protection, I will come back.
7,3
It's really a satisfactory staying! I like this hotel and really enjoy my staying here
Freddy W. Grupe Singapore, 29. lipnja 2014.
A Warm Welcome

Location, Good WiFi & Clean
8
Good, room was bright & clean. Staff was attentive and well trained. Good FREE Wifi svc provided which allowed us to stay connected with friends and family members at home. A great stay here, will return for Chinatown Hotel in future.
Skylar H. Parovi Malaysia, 20. lipnja 2014.
Very nice stay after all.

A lot of food in the surrounding, Nice hotel.
9
Seriwati S. Grupe Indonesia, 19. lipnja 2014.
Good location and service

Good location, good service and good food
10
I like the location i can go anywhere its very near my hotel
Harold L. Parovi Singapore, 9. lipnja 2014.
Great location

Great location, near to shopping , near to food
8,3
Very satisfied.
Lim M. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2014.
cultural street

great location, friendly staffs, convenience
6,3
Shi J. Grupe Singapore, 27. svibnja 2014.
Very simple. I Love Bangkok

1) cleanliness 2) friendly staff 3) good location
7,3
Not the best hotel, but the cleanliness attracts me.
Christian H. Parovi United Kingdom, 23. svibnja 2014.
A great hotel really enjoyed it there

breakfast, location and price
8
All was very good no problems loved the breakfast very good staff top rated.
Wei H. Grupe Singapore, 13. svibnja 2014.
Awesome stay. Will be back again.

In chinatown, good food, good service
9,7
Good, the place is in the heart of chinatown, where good food and shopping is just around the corner.
Chu S. Parovi Malaysia, 10. travnja 2014.
strategy location

Nice food surronding the hotel
7
Nice food surrounding the hotel strategy location

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Vruća kupkaChinatown Hotel Bangkok - KupaonicaChinatown Hotel Bangkok - Pub/salonChinatown Hotel Bangkok - Gostinjska sobaChinatown Hotel Bangkok - Interijer hotelaChinatown Hotel Bangkok - Spa centarChinatown Hotel Bangkok - Interijer hotelaChinatown Hotel Bangkok - OkružjeChinatown Hotel Bangkok - OkružjeChinatown Hotel Bangkok - KafićChinatown Hotel Bangkok - KafićChinatown Hotel Bangkok - PredvorjeChinatown Hotel Bangkok - PredvorjeChinatown Hotel Bangkok - Predvorje


AS-AGWEB-3B03