Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cidade De Goa Hotel

Dona Paula, Panaji, Sjeverna Goa, Indija 403 004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Sadržaji Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Spa centar Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Soba za sastanke Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dvorana za fitness Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Vrt Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Restoran Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Restoran
Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Predvorje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Plaža Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Soba za sastanke Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Sadržaji Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dvorana za fitness Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Plaža Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba
Područje Panaji Broj soba: 205

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 93recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (93)
Razvrstati po:
Joyce F. Obitelji sa odraslom djecom India, 17. siječnja 2016.
AWESOME HOLIDAY

LOCATION/ ROOMS / SERVICE
8,3
STAY WAS RELAXING WITH A PICTURESQUE VIEW FROM THE BALCONY GOOD CLEAN TOILETS GOOD FACILITIES AND ATTENTIVE STAFF
Prijavi ovu recenziju
Gautam D. Obitelji sa malom djecom India, 6. siječnja 2016.
Old Infra / beach not so pleasant.

Big property but old. / at beach but uncleared / fair taxi prices fixed by hotel.
6
We found that in Goa the south beaches are more cleaned and less crowded. It's better to stay in sout goa 5 star hotels which are mostly on the beach.best veg food (Navtara )is available At various places. Dudhsagar one should not miss.only water sports and beaches are the best option to spend time in goa.
Prijavi ovu recenziju
Sudhir.Unadkat U. Parovi United Kingdom, 5. siječnja 2016.
secluded beach front resort with stunning sunset

position, clean beach & spa fascilities
8
very good. The waiters need to go to Rajasthan hotels to learn how the customers ought to be served.
Prijavi ovu recenziju
Gyu R. Grupe South Korea, 3. siječnja 2016.
only positon is good

positon and surrounding scenery
6,3
so so
Prijavi ovu recenziju
Alok S. Obitelji sa malom djecom India, 30. prosinca 2015.
Great location superb ambience good food & staff

Best location near the beach , felt absolutely safe during our stay & very good staff
9,3
Fabulous just etched in our memories forever
Prijavi ovu recenziju
Donald M. Parovi United States of America, 27. prosinca 2015.
Do not waste your time staying at this hotel

The seafood
5
Very bad experience, no elevators, my wife has a bad knee and so we were trapped in the hotel. The transportation service was not helpful, there was a fire alarm that was very sensitive and went off several times. The front desk said they would look for another room but never got back with us. We asked for places to visit at Christmas and they said they would check but never got back with us. Very bad experience I would not want anyone to repeat.
Prijavi ovu recenziju
Mahesh G. Grupe India, 16. studenog 2015.
Best

Best
10
Super
Prijavi ovu recenziju
Sivasailam R. Parovi India, 6. studenog 2015.
Honeymoon trip

Security, Privacy and Cleaniness
9
Prijavi ovu recenziju
Ashutosh S. Obitelji sa malom djecom India, 24. listopada 2015.
Third day was a big kayos

Food,hospitality & maintenance
7
we stayed there for three nights Every thing was going good for two days but third day it was a big kayos at the time of breakfast as there was marriage in the hotel . Hotel management changed our breakfast location and given that to marriage people. So it was a very bad experience that day and we were really surprised to see the mismanagement of so called 5Star hotel CIDADE GOA
Prijavi ovu recenziju
Sudish N. Parovi India, 27. rujna 2015.
Getaway

Beach is not crowded, Rooms are quiet, Clean and well maintained
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cidade De Goa Hotel Sjeverna GoaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - SadržajiCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Spa centarCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Soba za sastankeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - VrtCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - RestoranCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - RestoranCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - PredvorjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - PlažaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Soba za sastankeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - SadržajiCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - PlažaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - RestoranCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - BazenCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - BazenCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07