ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cidade De Goa Hotel

Vainguinim, Beach, Panaji, Sjeverna Goa, Indija 403 004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska soba Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Pub/salon Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Pub/salon Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Pub/salon Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Restoran Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Restoran Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Restoran Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Restoran Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Kafić Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Bazen Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Bazen Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Spa centar Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Spa centar
Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dvorana za fitness Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Rekreacijski sadržaji Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dječji klub Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Predvorje Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Cidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje
Područje Panaji Broj soba: 205

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 61recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (61)
Razvrstati po:
Caroline E. Parovi United Kingdom, 5. studenog 2014.
A little haven of calm & quality

Location on beach. Location in regard to nearby amenities is not so good. But you can get taxis everywhere
9
We had an excellent stay. We particularly went for the Fado evening (first Tuesday every month) and decided to stay overnight (we were at Royal Goan Beach Club at Benaulim). The hotel was great, the Fado evening and food was absolutely fantastic!!! Next time we are back in Goa we will definitely rerun to Cidade de Goa. Staff are brilliant and so attentive. We were thoroughly spoiled during our stay. Marvellous!
Upenderreddy A. Grupe India, 3. studenog 2014.
hotel is in good location every can enjoy

location beach and swimmingfool good staf casino
9
Fine. I relaced
Ashok A. Solo putnici India, 21. listopada 2014.
An Exhilarating Experience

Location, Cleanliness and Service
9,7
I have not had the opportunity to stay in a similar hotel/beach resort prior to my stay in Cidade de Goa and hence I really cannot compare; but I very much liked what I experienced. The location is really good, the rooms are neat & clean and the service courteous and fast. Whatever you desire, reaches you in a matter of minutes. Its an excellent place to go in a group with families and enjoy. There is something for all ages. I had driven down from Mumbai with my younger brother to wish my younger sister personally on her 50th Wedding Anniversary which she was spending with her family at this hotel and which fell on the 21st October 2014.
Abhishek N. Parovi India, 30. rujna 2014.
Pleasent stsy with suggestions to prove

Good food, cleanliness, beach view from the room
7
Overall we enjoyed our stay. However there were few things which were quite annoying : There was no free wifi facility even in the lobby area which was a big disappointment. The paid wifi in the hotel is exorbitantly priced. The wifi is generally free in the lobby area in all the hotels. I may add the commercial interests of the hotel should not be used to extract money from the customers. the hotel cab charges were also v high which was a dampener.
Kawaljeet B. Grupe India, 24. rujna 2014.
Avg 5 star

Atmosphere location food
8
Fine
Pramod A. Parovi India, 31. svibnja 2014.
Great

Beach, location, rooms
7,3
It was a good stay for me as it's having private beach and good water sports.
Gagandeep S. Parovi India, 18. svibnja 2014.
Value for money. Family Entertainer

icre cream, mango and kids pool
10
my 8 months old daughter slept all 3 nights completely.
Antal S. Parovi Hungary, 28. travnja 2014.
Poor service

Location
7
Slow and poor service! Price is five star but the hotel is only 3star
Pradeep K. Parovi India, 25. veljače 2014.
Overall stay was good except staff performance

Private beach and food
5,7
Stay was enjoyable but reception staff was not upto mark. The price that they charge for the Deluxe room is not worth for money. As this is a beach hotel, there are some water sports activity for enjoyment. Food was excellent. Overall stay was good but the hotel needs to improve their hospitality. Laranja and cafe azul restaurant's staff was excellent. we stayed 3 nights in cidade and 3 nights in Vivanta by Taj in Panjim. i would recomend Vivanta by Taj in every performance category.
Rahul C. Obitelji sa malom djecom India, 8. studenog 2013.
The property has deteriorated over time.

None, None, None
3,7
Poor House Keeping, Worst Value for Money when I compare hotels at same price band. It seemed the hotel was least interested in the guests as they were overbooked because of the peak season. This is my second visit to the property and I can certainly vouch that the service standards, house keeping standards and over all experience has deteriorated over time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cidade De Goa Hotel Sjeverna GoaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Gostinjska sobaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Pub/salonCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Pub/salonCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Pub/salonCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - RestoranCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - RestoranCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - RestoranCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - RestoranCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - KafićCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - BazenCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - BazenCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Spa centarCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Spa centarCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Rekreacijski sadržajiCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Dječji klubCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - PredvorjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - OkružjeCidade De Goa Hotel Sjeverna Goa - Okružje


AS-AGWEB-3C07