ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Citadines Apart Uplands Kuching
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Kupaonica Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Kupaonica Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitness Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 215
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 443recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (443)
Razvrstati po:
Vivi K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. kolovoza 2014.
Good Service.

Good Service ,Good Facilities ,Good Location.
10
Rohaizah I. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. kolovoza 2014.
Clean and fully equipped apartment.

The apartment was very clean and the kitchen was fully equipped. My children love the swimming pool.
9
Mahinder S. Poslovni putnici Malaysia, 17. kolovoza 2014.
good place to stay

comfortable, clean and good food
9,7
I would come back again to this place and the service is good and im glad to stay here.
Chai L. Poslovni putnici Malaysia, 15. kolovoza 2014.
Nice hotel

strategic location
8
overall the experience staying in this hotel is good
Rizalman D. Poslovni putnici Malaysia, 13. kolovoza 2014.
Good clean place

New, clean and spacious...
8
hotel is quite new...clean..fair rate...
Victor T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. kolovoza 2014.
Great Hotel

Location, Price and Cleanliness.
9,3
I am very satisfied with the hotel, I can say I will stay there for the next coming trip and i will also refer this hotel to all my friends too.
Dwayne Y. Poslovni putnici Malaysia, 9. kolovoza 2014.
value for money and location

location is superb, easy to take taxi, friendly staff even for their trainee staff and room service
9,3
Very satisfied
Erica S. Grupe Malaysia, 9. kolovoza 2014.
Serviced apartment

Nice
7,3
Nice room, feel comfortable.
Margaret S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
Layout nd cleanliness two thumbs up

Room layout, cleanliness, location
8,3
Strenght: clean, simple yet comfy design, good location, value for money. Weakness: only handsoap and bathgel&shampoo (2in1) are ready in the bathroom, have to ask for other amenities (such as razor, conditioning shampoo, shower cap etc), continental breakfast menu is not so variant.
Kaini K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. srpnja 2014.
nice, clean hotel, easy to find food

clean, location, friendly staff
6,3
it nice hotel to stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - KupaonicaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotelaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotelaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - KupaonicaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitnessCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C04