Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Citadines Apart Uplands Kuching
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitness Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Okružje Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 215
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 725recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (725)
Razvrstati po:
Shu C. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2015.
Not bad

Near shopping mall, quite well equipped as an apartment style, friendly staffs
7,3
Not bad. breakfast is simple, cleanliness still need to be improved - found spider crawl on our bed on the last night. General maintenance need to carry out regularly.
Siau C. Grupe Malaysia, 28. lipnja 2015.
VALUE FOR MONEY

SPACIOUS ROOM
7,3
RELAX
Jinn P. Solo putnici Malaysia, 27. lipnja 2015.
above expectation.

location, cleanliness but pillow to be improved, food is quite OK.
8
Muslihuddin M. Poslovni putnici Malaysia, 23. lipnja 2015.
Superb

Clean, Complete and superb design
10
Im very impressed with this hotel!
Mohamad S. Solo putnici Singapore, 23. lipnja 2015.
Great place.

location, near shopping mall and clean
8
It was great. But the only upsetting thing was they gave me a handicapped room so no bathtub.
Sam L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
value for money Citadines

location. value for money. clean.
8
Happy.
Ai L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Comfortable stay in Citadanes Uplands

Cleaniness, spacious and comfortable
8,3
My boys 12 and 14 enjoyed their stay in Citadines Uplands Kuching, is spacious clean and comfortable. Only downside is the breakfast, limited variety and quality below average. Coffee is way below standard, and really undrinkable.
Siang S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. lipnja 2015.
A very comfortable suite to stay

Comfortable and Clean
9
This is the first t8me I and my family visit Kuching. We have a pleasant stay here with the young kids. The hotel is new, the room is clean, the bed is comfortable. We will be back again.
Sheingar L. Parovi Malaysia, 11. lipnja 2015.
stay again in citadines

comfort,clean,convenience
7
Overall is good,but the WiFi of this hotel can't always connect,it is slow...the room that I stay this time was smaller than be4..it was my second time stay in this hotel
Siu G. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. lipnja 2015.
Good for family

Location, space and cleanliness
9
Very good in terms of room, space, amenities, eateries nearby and parking

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitnessCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - OkružjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02