ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Citadines Apart Uplands Kuching
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Kupaonica Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Kupaonica Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitness Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 215
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 536recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (536)
Razvrstati po:
Gerald W. Solo putnici Malaysia, 19. studenog 2014.
Spacious,Look New

Spacious,Clean
6
Overall satisfying stayed.
Ahmad S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. studenog 2014.
nice

best good nice
8,3
Alex T. Parovi Malaysia, 16. studenog 2014.
Great

Clean, Great Location, Value of Money
8
Tan S. Poslovni putnici Malaysia, 14. studenog 2014.
GOOD

GOOD
8
GOOD
Fang A. Poslovni putnici Malaysia, 13. studenog 2014.
Anerly

Love cause it's clean and comfortable.
8,3
It was a pleasant stay. Me and my boyfriend felt so comfortable for the stay. Especially the full kitchen equipment :) will definitely pay another visit for the next travel. Thank you!
Farizul A. Parovi Malaysia, 10. studenog 2014.
my stay

Nice view
7,3
San H. Poslovni putnici Malaysia, 10. studenog 2014.
cleaned room, good location and value for money

good location , cleaned room and friendly staffs
7
I stayed here for two nights and the room was very cleaned. The staffs were very friendly and helpful too thought I encountered a delay in checked into the hotel. Overall, the impression was good and enjoyed the stay in this hotel
Anderson U. Poslovni putnici Malaysia, 8. studenog 2014.
great staff, great stay

staff, Cleanliness, location
6,7
great place with great location and great staff... very helpful and even 3am in the midnight i had finished my mineral water and went down to the convenient store however it was closed at that time. and the staff trying hard to get me 2 bottle of mineral.
Siew H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. studenog 2014.
******

******
9,3
Good. Citadines got good and helpful staffs like Lee...... & Joseph. Enjoyed our stay. Thank you.
Fadhilah A. Grupe Malaysia, 2. studenog 2014.
Good

Good location, comfortable, affordable
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - KupaonicaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotelaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotelaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - KupaonicaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitnessCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B03