Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Citadines Apart Uplands Kuching
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitness Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Okružje Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 215
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 742recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (742)
Razvrstati po:
Azrin T. Parovi Malaysia, 24. srpnja 2015.
Nick and comfort

Room, location and service
8
Prijavi ovu recenziju
Awangku O. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
Feel like at home

Good location,courtesy staff & very cosy place
7,3
Nice & cosy feel like stay at home
Prijavi ovu recenziju
Vui P. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Great location

location, food, new
8,3
The room clean, but queen size bed is too small for me, we requested 2 single bed at last. the location is good, very near to Spring shopping mall, within walking distance
Prijavi ovu recenziju
Aseng D. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Cosy place for family to relax

safety, comfortable and friendly staff
9,7
The rooms are comfortable and the kitchen was fully equipped which is very suitable for the family stays.We have a pleasant stay here with the young kids. The hotel is new, the room is clean, the bed is comfortable and the staff friendly.I like the safety elevator, which requires key-card access every time. We will be back again.
Prijavi ovu recenziju
Sia S. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
Awesome Room but a bit under staff

Awesome Room, Breath taking night view and Great location
8,3
Checking in was a bit time consuming. After we checked into our room, surprisingly the room was great. The night view from our room was just a big fat WOW! I will give it a 8/10 review
Prijavi ovu recenziju
Azlina M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
Holiday weekend

Facilities, convenient apartment room and near the town.
7,3
Not bad for family stay with nice facilities and the room is clean. Hope for large bathroom and nice food.
Prijavi ovu recenziju
Wing H. Parovi China, 17. srpnja 2015.
very good service apartment

1) location convenient, 2) clean 3) kitchen provided
7,3
Good experience, We'll come again!
Prijavi ovu recenziju
Denis T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. srpnja 2015.
Opposite shopping centre

Spacious 1 bedroom apartment, pool and jacuzzi
7
It was pretty standard. Key card reader has a lot of issues though. To access lift or room, one have to try many many times.
Prijavi ovu recenziju
Ching C. Parovi Malaysia, 13. srpnja 2015.
very nice

the room environment, the bed n the kitchen
8,3
I felt comfortable n enjoyable, will book again by next time.
Prijavi ovu recenziju
Georgia A. Parovi Australia, 12. srpnja 2015.
Room interior is stylish and the pool is superb

The pool, the price and the rooms
9
We stayed many times whilst in Kuching and throughly enjoyed this hotel. The location was convenient for us as we were studying at Swinburne, may not be so convenient if you wish to be in the city but a cab will cost about 15-20RM. The rooms are modern and pristinely clean. The pool is one of the best I have seen at a hotel especially of this price. We recommended to many of our friends and they enjoyed it just as much.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitnessCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - OkružjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05