Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 914recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (914)
Razvrstati po:
Nor I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
Best hotel
6,7
The hotel is fantastic.
Prijavi ovu recenziju
Mohamad F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. travnja 2016.
value for money
5,7
This is one of a kind hotel that provide the residents to cook by themselves with the complete kitchen appliances..nice..
Prijavi ovu recenziju
Nancy C. Parovi Malaysia, 28. travnja 2016.
excellent
6,7
love this hotel very very much. been here few times already, only the breakfast have to improve, staff of restaurant is feel rude when ppl still eating they keep come over and take away those plate and cups.
Prijavi ovu recenziju
Nancy C. Parovi Malaysia, 27. travnja 2016.
excellent
6,7
love this hotel very very much. been here few times already, only the breakfast have to improve, staff of restaurant is feel rude when ppl still eating they keep come over and take away those plate and cups.
Prijavi ovu recenziju
Drahman B. Parovi Malaysia, 27. travnja 2016.
Overall average to good.
4,3
1. The hotel needs to pay attention to details such as I asked the cleaner to inform supv so that they changed out the torchlight dead batteries but did not do it , to top up laundry plastic bags. 2. The hotel was on heavy booking hence I cud not extend my late check out to 2 pm. 3. Some other hotels in kuching , the front desk recognize their quite regular customers and give xtra care but this hotel doen't.
Prijavi ovu recenziju
Edwin C. Solo putnici Indonesia, 26. travnja 2016.
good
5,3
stay so many times. always satisfied
Prijavi ovu recenziju
Hani H. Poslovni putnici Malaysia, 26. travnja 2016.
Accessible to the city
5,3
Accessible to the city
Prijavi ovu recenziju
Cherylin S. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 25. travnja 2016.
Great location & value for money
5,3
Great location & value for money. Apartment was clean and comfortable. My young children really enjoyed the whirlpool & swimming pool. We definitely stay again.
Prijavi ovu recenziju
Mohamad S. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Back to Kuching
5,3
Went back to my wife's hometown.. Brought her familiy along from village to enjoy a bit of luxury at Citadines... Great experience for them.
Prijavi ovu recenziju
Christy W. Parovi Malaysia, 21. travnja 2016.
Value For Money
6
Overall satisfying
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitnessCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - OkružjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03