Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Citadines Apart Uplands Kuching

Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Kupaonica Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Kupaonica Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitness Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 215
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 389recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (389)
Razvrstati po:
Agusianita J. Grupe Indonesia, 7. srpnja 2014.
It was a great fam holiday

Nice staff, nice place, clean room
8,3
The children loved it, thank you for the wonderfull holiday
Seng M. Grupe Singapore, 7. srpnja 2014.
Good location

Location is good, nice room & friendly staff
9,3
The hotel's room are great, friendly staff & easy access to the Spring Shopping Mall which is just opposite. The one no-good is that the speed of the wifi, slow & I can't access to wifi in the room.
Wei J. Solo putnici Malaysia, 6. srpnja 2014.
Fully satsified

Clean, well-maintained, quiet
8
Seng F. Solo putnici Malaysia, 5. srpnja 2014.
value for money

location, easy access to shopping mall,a silence place for rest
7,7
Wai K. Poslovni putnici Malaysia, 4. srpnja 2014.
ok lo

not bad lo
6,3
so so lo
Dennis S. Poslovni putnici Malaysia, 4. srpnja 2014.
Awesome

Clean, Friendly Staffs, Affordable
8,7
I stayed at the Citadines Uplands Kuching for 4 days 3 nights. I booked the Studio Apartment. The room was superb, clean, and comfortable. The staffs are very friendly and always willing to help. I have not come across for a while now such a friendly environment. However, the only downfall was the breakfast. Personally, I do not quite enjoy the breakfast there because the choices are limited and you could just get the food from the hawker street.I would come back again to this hotel on my next travel to Kuching.
Poh S. Parovi Malaysia, 3. srpnja 2014.
value for money

clean, big room and fast check in
6
Daniel T. Solo putnici United States of America, 2. srpnja 2014.
Great hotel staff makes stay even better

Staff, fitness center, rooms
9
My stay was excellent. I enjoyed the accommodations, the fitness room, the laundry facilities, the wonderful included breakfasts and the outstanding staff.
Chee K. Grupe Malaysia, 1. srpnja 2014.
Good location and good value for money

Room Facilities was well equipped (iron, washing machine, stove etc.) Swimming pools was huge Lots of parking space for guests
6,3
It was value for money as we had the superior room for 4 adults
Jui C. Parovi Malaysia, 30. lipnja 2014.
Nice hotel, clean and tidy rooms.

Room, free internet wifi and service
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - KupaonicaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotelaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotelaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - KupaonicaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitnessCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B05