Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Citadines Apart Uplands Kuching
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitness Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazen Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Okružje Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastanke Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba Citadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje Citadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 215

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 862recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (862)
Razvrstati po:
Dayang L. Solo putnici Malaysia, 10. siječnja 2016.
Worth it

1) the room is affordable 2)get a good sleep 3)it is the best!
9
The best moment in my life
Prijavi ovu recenziju
Aaron P. Parovi Australia, 4. siječnja 2016.
Great service during stay and wonderful cleanlines

Staff were friendly, rooms were cleaned, housekeeping was efficient and i enjoyed myself with the missuses very much. Would definately be back next year
8,3
Upon arrival it was annoying to check in as the lady in pink wasnt familiar with checking in and using an overseas card. Checking out was another issue as ive still not sorted payment. Jane at reception was lovely to assist and let me sort it as im traveling back overseas.
Prijavi ovu recenziju
Deck H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. siječnja 2016.
Comfortable

Clean, comfortable, big room
9,3
Prijavi ovu recenziju
Fauziah A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
Satisfy customer

Swimming pool was great
9
Good but I don't agree with the check in time at 3pm...
Prijavi ovu recenziju
Choong K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. prosinca 2015.
comfortable hotel.. feel like at home

love this hotellocation just opposite spring shopping mall. very convenient..
7,7
Hotel location good.. spring shopping mall just opposite hotel.. a lot nice food selling at spring.. if u feel boring, can go hotel downstair "the library" drink . Hotel condition s good.. .only breakfast is very poor..
Prijavi ovu recenziju
Christina C. Parovi Malaysia, 30. prosinca 2015.
Poor customer service at the counter

Only good location
5,3
I m the booking for my parents. 1st time I m encounter need the booking person ID for check in. The lady on duty insist want my ID I/o my parents ID. So weird. After 15 mins, sending my ID thru WhatsApp but line not good they not receive it. At last with time wasted, the lady on duty allowed to check in with my dad ID.
Prijavi ovu recenziju
Chen M. Grupe Singapore, 27. prosinca 2015.
a comfy hotel

convienent, comfy and clean
7,7
Quite comfortable
Prijavi ovu recenziju
Lek Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. prosinca 2015.
Very value for money modern hotel

Close to city, heated pool, nice rooms
9,3
This hotel is relatively close to the city centre. Its just beside a mall and have a variety of local cafe bars and restaurant nearby. The room furnishing is pleasant and homey. What shocked us was its the big jacuzzi and heated pool. Their gym is also well equipped. Their staff is very friendly as well.
Prijavi ovu recenziju
Nur K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. prosinca 2015.
Good

Room
10
Prijavi ovu recenziju
June L. Parovi Malaysia, 27. prosinca 2015.
Great Stay

The staff, the location and the spacious apartment
9
The 7 nights were great. I love the apartment and the cleanliness. We were placed on the 9th floor away from too much noise. All in all, thumbs up to Citadines.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Dvorana za fitnessCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - OkružjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Soba za sastankeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - BazenCitadines Uplands Kuching Kuching - PredvorjeCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Gostinjska sobaCitadines Uplands Kuching Kuching - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05