Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Mabolo, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Citi Park Hotel grad Cebu  - Predvorje Citi Park Hotel grad Cebu  - Recepcija Citi Park Hotel grad Cebu  - Recepcija Citi Park Hotel grad Cebu  - Predvorje Citi Park Hotel grad Cebu  - Predvorje Citi Park Hotel grad Cebu  - Predvorje Citi Park Hotel grad Cebu  - Restoran Citi Park Hotel grad Cebu  - Restoran Citi Park Hotel grad Cebu  - Restoran Citi Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Citi Park Hotel grad Cebu  - Balkon/terasa Citi Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Citi Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Citi Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Citi Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Citi Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana
Citi Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Citi Park Hotel grad Cebu  - Apartman Citi Park Hotel grad Cebu  - Apartman Citi Park Hotel grad Cebu  - Apartman Citi Park Hotel grad Cebu  - Apartman Citi Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Citi Park Hotel grad Cebu  - Apartman Citi Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Citi Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Citi Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Citi Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Citi Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Mabolo Broj soba: 103

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 375recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (375)
Razvrstati po:
Yasuko I. Poslovni putnici Japan, 21. lipnja 2015.
good

清潔さ 静かさ フレンドリーさ
9
Prijavi ovu recenziju
Michael O. Parovi Australia, 18. lipnja 2015.
great stay

location, staff and service
9,3
Prijavi ovu recenziju
Harmay C. Poslovni putnici Philippines, 26. veljače 2015.
Great Location

Great location which is near all the best hang out places and restaurants. Staff are friendly. Place is clean.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Timothy G. Parovi Canada, 12. veljače 2015.
Big room, very quiet

They upgraded me to a matrimonial room, front desk staff friendly and efficient. Decent TV.
8
Short stay and good value as I was upgraded to a much better room.
Prijavi ovu recenziju
Joan L. Poslovni putnici Philippines, 6. veljače 2015.
conveniently located, friendly staff, good bkfst

conveniently located, friendly staff, good buffet breakfast
8,7
Our stay at Citi Park Hotel was very pleasant. The front desk officer who facilitated our checking in was very friendly and accomodating. We found our room spacious.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. siječnja 2015.
Value for money hotel. Not so fancy but nice.

Location. Location. Location.
8
Our stay is smooth and easy. No hassle and stress free. Very courteous staff!
Prijavi ovu recenziju
Daniel L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 2. studenog 2014.
CitiPark-Good, but Degraded In Past Years

Price, Location, Staff
8,7
Excellent/nice--I can't say anything negative--but it has noticeably degraded since our last stay in 2012. The scores would be much higher if we weren't comparing it to a previous stay. At around P2000($50 US) it's an excellent value... but it no longer has the 4-star qualities it did a short time ago.
Prijavi ovu recenziju
Maggie L. Solo putnici Australia, 15. rujna 2014.
Fantastic location and value for money

Location, value and helpful staff
9,3
Very close to main malls and Mango area. Great price and service.
Prijavi ovu recenziju
Jennelyn B. Solo putnici Philippines, 6. lipnja 2014.
disaster

Best thing is, they always have an available room
4
horrible
Prijavi ovu recenziju
Kunio T. Poslovni putnici Japan, 4. lipnja 2014.
It is OK to check-in even at midnight

clean, good manner in the front, good accsess from the airport
10
I arrived at midnight from Tokyo this time. I did not say exactly arrival time. in some hotels, staffs sleep in the office but It was no trouble for me both a taxi from the airport and checking in. I really appreciate to the staffs for good stay in Citi Park Hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Citi Park Hotel grad Cebu Citi Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeCiti Park Hotel grad Cebu  - RecepcijaCiti Park Hotel grad Cebu  - RecepcijaCiti Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeCiti Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeCiti Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeCiti Park Hotel grad Cebu  - RestoranCiti Park Hotel grad Cebu  - RestoranCiti Park Hotel grad Cebu  - RestoranCiti Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCiti Park Hotel grad Cebu  - Balkon/terasaCiti Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCiti Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCiti Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCiti Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCiti Park Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - ApartmanCiti Park Hotel grad Cebu  - ApartmanCiti Park Hotel grad Cebu  - ApartmanCiti Park Hotel grad Cebu  - ApartmanCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - ApartmanCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCiti Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07