ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filipini 7870 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

City Garden Hotel Makati Manila - Eksterijer hotela City Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitness City Garden Hotel Makati Manila - Predvorje City Garden Hotel Makati Manila - Predvorje City Garden Hotel Makati Manila - Predvorje City Garden Hotel Makati Manila - Predvorje City Garden Hotel Makati Manila - Recepcija City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Bazen City Garden Hotel Makati Manila - Bazen City Garden Hotel Makati Manila - Bazen City Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitness
City Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitness City Garden Hotel Makati Manila - Spa centar City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba
Područje Makati Broj soba: 160
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 611recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (611)
Razvrstati po:
. Parovi 23. srpnja 2014.
Excellent stay at Garden City Hotel

large rooms, rooftop dining, excellent staff
9
Roger B. Parovi United States of America, 19. srpnja 2014.
Very Nice

Location staff cleanliness
8
Very nice stay with comfortable clean rooms. Very helpful staff and good location. We will stay again. The food is good and a great buffet breakfast!
Keng H. Poslovni putnici Singapore, 11. srpnja 2014.
good mid class hotel

location, location, location
6,3
3-4star hotel located in the nightlife area, closed to entertainment and restaurants, however traffic is terrible.
Eng H. Grupe Malaysia, 11. srpnja 2014.
Rooms layout is old. Odd smell within the room

Great internet speed. Very good and kind staff
5,7
Overall, okay. Breakfast selection are too limited.
Peter S. Parovi United Kingdom, 9. srpnja 2014.
Superb room, friendly staff but a bit pricy.

Room facilities, friendly staff and rooftop restaurant.
8,3
As we were only staying overnight, we did not experience all the facilities of the hotel. However, the room was excellent but the bathroom was a bit on the small side. Breakfast was acceptable and it was easy to get a taxi to the airport from the hotel. Will stay here again when we are in Manila.
Stanley L. Poslovni putnici Singapore, 7. srpnja 2014.
Simply Great...enjoy staying here

location, nice room, breakfast
7,7
simply great with no hassle. Nice room and quiet. Breakfast is good though does not has very wide variety of food except coffee is quite blend
Jaquelyn V. Obitelji sa malom djecom United States of America, 2. srpnja 2014.
Great Restaurant/Staff & Awesome Roof-Top Pool!

Friendly & Exceptional Staff, Roof-Top Pool, Great Breakfast Buffet
9,7
Our family of 4 stayed for 6 nights. The staff was super-friendly. The buffet breakfast was a great way to start out each day. The roof-top pool was a bit small, but our kids had a blast each day visiting the pool in the late morning and late afternoon. The pool workers were always very friendly and always offered us towels for each person swimming. The pool area also had a nice area to change and to shower off. The views from the roof-top were also a great perk. The bathroom in our room was a bit small, but it was CLEAN and the shower had exceptional pressure. Whenever we needed some towels or toilet paper or anything else, there was super-quick service to bring it to us. If we ever have to stay in the Makati area again, we will definitely be returning to The City Garden Hotel!
Darryl C. Solo putnici Austria, 30. lipnja 2014.
nice and quiet in my room

location,staff,clean rooms
7
I like to try new areas in manila.it was my first stay here and I think it was nice cental to a lot of activities nightlife.the rooms were nice and the staff were very professional and attentive.
Vincent C. Solo putnici France, 29. lipnja 2014.
casual and very good as usual

centered, affordable, clean
8
casual and very good as usual
Mary L. Solo putnici Norway, 28. lipnja 2014.
Just ok.

location, breakfast, restaurant at the rooftop if not raining
8
It was ok. Attentive staff specially at the restaurant/breakfast. I like that the air-condition is not noisy. It's a good thing that the hotel has an iron and iron stand in the room, and a coffee/tea maker.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - Eksterijer hotelaCity Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitnessCity Garden Hotel Makati Manila - PredvorjeCity Garden Hotel Makati Manila - PredvorjeCity Garden Hotel Makati Manila - PredvorjeCity Garden Hotel Makati Manila - PredvorjeCity Garden Hotel Makati Manila - RecepcijaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - BazenCity Garden Hotel Makati Manila - BazenCity Garden Hotel Makati Manila - BazenCity Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitnessCity Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitnessCity Garden Hotel Makati Manila - Spa centarCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - RestoranCity Garden Hotel Makati Manila - RestoranCity Garden Hotel Makati Manila - Bazen


AS-AGWEB-3A08