Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filipini 7870 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

City Garden Hotel Makati Manila - Predvorje City Garden Hotel Makati Manila - Predvorje City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Bazen City Garden Hotel Makati Manila - Bazen City Garden Hotel Makati Manila - Bazen City Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitness City Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitness City Garden Hotel Makati Manila - Spa centar
City Garden Hotel Makati Manila - Restoran City Garden Hotel Makati Manila - Restoran City Garden Hotel Makati Manila - Restoran City Garden Hotel Makati Manila - Restoran City Garden Hotel Makati Manila - Restoran City Garden Hotel Makati Manila - Bazen City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska soba City Garden Hotel Makati Manila - Apartman
Mjesto: Makati Broj soba: 160
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 566recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (566)
Andrea V. Poslovni putnici Italy, 29. ožujka 2014.
Only OK

Proximity to airport, decent rooms, OK price
7
I gave this hotel another try after my stay last year in October/November 2013, when I encountered huge internet connection problems. I reported this in my latest review too. I wanted to try the hotel again 'cause I was familiar with it and overall I liked it. Again I could not use the internet for the whole duration of my stay and being a business traveller, this was a huge set back. Staff tried their level best to help but to no avail. I seriously doubt I will be going there again; twice having exactly the same problem is a bit too much.
Chang C. Poslovni putnici Malaysia, 28. ožujka 2014.
it was a comfortable stay!

staff is friendly and helpful. hotel is clean and close to a lot of restaurants.
7
The hotel is located a bit far from the sm mall in ayala. Need to take taxi to the mall.
Gizella C. Parovi United States of America, 26. ožujka 2014.
Nice stay.

Got everything you need..
8
Nice stay.. Recommeded this place..
Angelo D. Parovi New Zealand, 20. ožujka 2014.
Ok hotel

Gym, price and location
7,7
Farid E. Poslovni putnici United States of America, 16. ožujka 2014.
The overall stay was ok

Location (city center), Location (near shopping), value for price
6
It did not start well but the Manager on Duty was very accomodating and understood the issues and helped to make my stay satisfactory
Alan M. Poslovni putnici Sweden, 10. ožujka 2014.
Comfortable stay with friendly staff

Clean, friendly and reasonably priced
7,3
Everything was fine - Internet was available but very slow
Benjamin N. Solo putnici United States of America, 10. ožujka 2014.
Fun and centrally located to nightlife!

Great fun and yummy food!
8
Awesome!
Alan M. Poslovni putnici Sweden, 6. ožujka 2014.
Comfortable stay with friendly staff

Clean with friendly staff.
7,3
Everything was fine but the internet connection was painfully slow.
Austin M. Solo putnici United States of America, 6. ožujka 2014.
Heart of Makati with a good value

Good location, nice staff and large rooms
8
The check in was good and friendly. The room was quiet and had a nice view of the city. They offered a few bottles of water in the room which is good. The hotel lifts are a little slow during peak times due to the height of the hotel. The door staff did help to hail a taxi. However, I would have liked some help with my luggage when I arrived in a car at the hotel entrance.
Ken L. Poslovni putnici South Korea, 4. ožujka 2014.
Good located hotel

Cheap price, Kind staff, good location
6
good location and nice staff. . . .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - PredvorjeCity Garden Hotel Makati Manila - PredvorjeCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - BazenCity Garden Hotel Makati Manila - BazenCity Garden Hotel Makati Manila - BazenCity Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitnessCity Garden Hotel Makati Manila - Dvorana za fitnessCity Garden Hotel Makati Manila - Spa centarCity Garden Hotel Makati Manila - RestoranCity Garden Hotel Makati Manila - RestoranCity Garden Hotel Makati Manila - RestoranCity Garden Hotel Makati Manila - RestoranCity Garden Hotel Makati Manila - RestoranCity Garden Hotel Makati Manila - BazenCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Gostinjska sobaCity Garden Hotel Makati Manila - Apartman


AS-AGWEB-3C03