Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita, Manila, Filipini 1000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1472recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1472)
Razvrstati po:
Mark F. Solo putnici United States of America, 14. siječnja 2016.
Excellent Hotel

Staff, Staff and Location
9
My stay was excellent. I am a return guest - have stayed at this hotel for three times now. Each stary has met or exceeded my expectations. The staff is very efficient, friendly and try to do all within their power to accommodate and request. I have no complaints and will continue to stay there during future visits.
Prijavi ovu recenziju
Otto B. Solo putnici Germany, 7. siječnja 2016.
Again a good stay while in Manila -

Loacation - Friendlyness of Staff - Fairly good value for money -
8,7
As expected, as this is already the fourth time I have been staying there!
Prijavi ovu recenziju
Maxian L. Solo putnici United Kingdom, 2. siječnja 2016.
Very comfortable and helpful staff

Location to everything is close, friendly staff, and good price to its accommodation
8,3
I really had a lovely time at time hotel and will go again
Prijavi ovu recenziju
Ishak A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. prosinca 2015.
Good experience

Breakfast, location, value for money
8
Stayed here for three times. Always good experience.
Prijavi ovu recenziju
Abigael D. Parovi Philippines, 13. prosinca 2015.
very nice facilities, but lock in parking lot

the room are big, the staff are friendly, all facilities are clean
8,7
Very comfortable and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Finnbarr M. Solo putnici United States of America, 7. prosinca 2015.
No hot water

Location
7,7
Unfortunately hot water was in short supply during my recent 2 day stay. At best the water was mildly warm.
Prijavi ovu recenziju
John K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. studenog 2015.
City gardebn

Location cleanliness wifi
8,3
Good value
Prijavi ovu recenziju
Patrick D. Solo putnici United States of America, 28. studenog 2015.
Nice

Location. Staff. Cleanliness
9,7
Nice price, staff,& buffet. My window in my room could close completely so I could hear the street noise but definitely would stay again. One negative was that there is a $12 fee for guests after 10pm
Prijavi ovu recenziju
Jay R. Poslovni putnici Philippines, 25. studenog 2015.
Bad food, bad service
3,3
please dont avail of the buffet breakfast, it might ruin your entire day. better go to the nearest fastfood for breakfast. service is also awful
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey P. Parovi United States of America, 12. studenog 2015.
Great value in good location

Location, value, cleanliness
9,3
Good choice for value in good location on the heart of Ermita. Staff is very accommodating
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
City Garden Suites Hotel ManilaCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02