Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita, Manila, Filipini 1000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1493recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1493)
Razvrstati po:
Willis A. Solo putnici United States of America, 15. travnja 2016.
Overpriced for what you get!!
4,3
Tired rooms!! bad area
Prijavi ovu recenziju
Udo W. Solo putnici Germany, 9. travnja 2016.
Back again
5
Once more a visit to City Garten. Some things are getting old, but its still a nice place in Ermita.
Prijavi ovu recenziju
Anna M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 6. travnja 2016.
Great days
5,3
Special requests were granted and food was good. Clean and nice staff!
Prijavi ovu recenziju
Johann B. Solo putnici Germany, 21. ožujka 2016.
Excellent room and good and helpful staff
6
As usual, very good and a very helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Divine D. Poslovni putnici Philippines, 16. ožujka 2016.
They are not helpful
3,7
They didn't provide the complimentary slippers on the room
Prijavi ovu recenziju
Antonio G. Solo putnici Mexico, 12. ožujka 2016.
Nice hotel, people super nice

Location
9,7
To short
Prijavi ovu recenziju
Stacy L. Grupe Philippines, 7. ožujka 2016.
Superb WIFI and Clean rooms and restroom

1. cleanliness 2. wifi 3. coziness
9
Splendid! Great sleep and reliable wifi.
Prijavi ovu recenziju
Johann B. Solo putnici Germany, 22. veljače 2016.
As usual, very good
6,3
Staff as always when I am there is very kind and helpful, hotel is clean
Prijavi ovu recenziju
May L. Poslovni putnici Philippines, 20. veljače 2016.
FEEDBACK
4,3
Location wise but unfortunately the airconditioning was not functioning well. The so called "buffet"breakfast has only few selections.
Prijavi ovu recenziju
Adrian R. Parovi Philippines, 14. veljače 2016.
City Garden Hotel the place to be.

location, cleanliness & accommodating staffs
8
I enjoyed my stay except that I had a problem with aircon's automatic timer which shuts off the unit from time to time which was so hassle on to turn it On again. It took time to have it fixed. The engineers had a hard time to fix it. It took them 5 attempts.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
City Garden Suites Hotel ManilaCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04