ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita, Manila, Filipini 1000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba
City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Restoran City Garden Suites Hotel Manila - Restoran City Garden Suites Hotel Manila - Restoran City Garden Suites Hotel Manila - Restoran City Garden Suites Hotel Manila - Restoran
Područje Ermita Broj soba: 142
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1338recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1338)
Razvrstati po:
. Solo putnici 23. srpnja 2014.
Staff was very nice & helpful. Would come back .

Fast service, no language barrier, & very friendly
8,3
Very nice and cool.
Bryon W. Solo putnici Australia, 19. srpnja 2014.
Pleasant and relaxing

Friendly staff. great service, quiet
7,7
Robert S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 24. lipnja 2014.
The Hotel was good the Wifi was less that I expect

Location Location Location
7
It was ok, But I did ask for assistance with the WiFi and no one came, then the TV malfunctioned and that was also not acted on until I complained to the manager
Lonnie H. Solo putnici United States of America, 24. lipnja 2014.
Bad

Nothing
4,7
My booking statement claimed the price paid include my guest, after arriving I was told I had to pay extra for my guest. Breakfast was not included. Once in the room the TV did not have any cable channels. After 3 phone calls to the front desk about the TV I had to go to the front desk and complain. Once the engineers installed a cable box I could NOT get all the TV channels to work. On the 6th floor the street noise was loud. Bugs in the room. The bed was not comfortable it sagged in the middle and the pillows were like rocks. I do not plan to stay there every again. Out of the 7 hotels I stayed at it rated 5( 1 being the best).
Tomoyuki S. Solo putnici Japan, 16. lipnja 2014.
silent

safety clean kindness
6
Lina M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 3. lipnja 2014.
fine

staff
7
fine
Joyce E. Parovi Philippines, 1. lipnja 2014.
It was Great

easy location to where i need to go, comfortable, great
10
It was great!
Andrew B. Solo putnici Australia, 30. svibnja 2014.
very impressed

location comfort price
8
very impressed stands head and shoulders above anything else in the area at the same price
Othello R. Grupe Philippines, 23. svibnja 2014.
Satisfactory. There is only 1 elevator.

Cleanliness of the room.
5,7
Satisfactory. Clean room. Clean bathroom. The beds are wide. Internet connection is ok, but speed is quite slow.
Hock B. Poslovni putnici Singapore, 16. svibnja 2014.
The service has dropped

Location, clean rooms, friendly staff
5,7
I come to Manila every month and I always stay at this hotel. Of late, I found that the service standard has drop, especially their housekeeping. They were inconsistence in replacing the toothbrushes, shampoo and bath gel. Something is missing everyday for the 4 nights I am there. They even forgot to place new towels and complimentary water on one occasion. Comfort is important to me. The management really need to look into this. The rest of the staffs were however very friendly and helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

City Garden Suites Hotel ManilaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Plesna dvoranaCity Garden Suites Hotel Manila - Plesna dvoranaCity Garden Suites Hotel Manila - Plesna dvoranaCity Garden Suites Hotel Manila - Dvorana za fitnessCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - ApartmanCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - Pub/salonCity Garden Suites Hotel Manila - Pub/salonCity Garden Suites Hotel Manila - Pub/salonCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - Posao CentarCity Garden Suites Hotel Manila - Eksterijer hotelaCity Garden Suites Hotel Manila - Dvorana za fitnessCity Garden Suites Hotel Manila - Pub/salonCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - Pub/salonCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - Soba za sastankeCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - RecepcijaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08