Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita, Manila, Filipini 1000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

City Garden Suites Hotel Manila - Predvorje City Garden Suites Hotel Manila - Kafić City Garden Suites Hotel Manila - Restoran City Garden Suites Hotel Manila - Kafić City Garden Suites Hotel Manila - Restoran City Garden Suites Hotel Manila - Kafić City Garden Suites Hotel Manila - Predvorje City Garden Suites Hotel Manila - Restoran City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba
City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba City Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Ermita Broj soba: 142
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1441recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1441)
Razvrstati po:
David M. Solo putnici Australia, 1. srpnja 2015.
City garden stay

Very helpful staff, great location, nice,clean rooms
9
Great stay, very enjoyable, 3rd time there & would go again
John M. Parovi New Zealand, 27. lipnja 2015.
Quck Stay in Malate

Location Room Size and relaxed staff
7,7
Enjoyable
Raul L. Solo putnici Philippines, 25. lipnja 2015.
Hotel to be remember

great staff, spacious room and very comfortable to stay.
9
i feel very comfortable in staying on this hotel. Staff are always smiling and helpful. One of the best hotel I've ever stay. Highly recomended to my friends. To the staff, keep up the good work.....
Robert W. Parovi United States of America, 8. lipnja 2015.
near U S Embassy

Location, bed and overall condition
7
Very good for a 1 night stay while going to Embassy. Close to Mall but neighborhood has many homeless and beggars and unable to relax while walking around.
Tommy P. Poslovni putnici United States of America, 4. lipnja 2015.
City Garden Suites Hotel

City Garden Suites Hotel
2
.
Tam Y. Parovi Hong Kong, 21. travnja 2015.
4

front desk staff manner is very good, espeically the girl named Pauline, polite and helpful.
6
just provided one set tooth bush for 2 persons in twin bed room, shample and bath jew mixed to-gether, no crumb, no cotton rob, no sleepers. drinking water is a small one. 5th floor on the new building, room condition is very poor.
Maria L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. travnja 2015.
Clean rooms in a very good location

Near malls, restaurants; very friendly staff, clean room
8
We chose this hotel due to its proximity to the US embassy and to the malls and sites of interests like the Ocean Park, City of Dreams and the MOA. We stayed in a one bedroom suite so we had plenty of space although the CR is quite small but overall our stay was good. Breakfast was okay since the staff are friendly.
Hock B. Poslovni putnici Singapore, 10. travnja 2015.
Normal hotel

Location, friendly staff and clean room
6
Pleasant stay but wifi is limited so its not free at all.
Leroy R. Solo putnici United States of America, 8. travnja 2015.
Worthwhile

Nice hotel and very close to what we needed
9
Our stay was excellent except for the lack of inclusion of the buffet breakfast in the room cost. I was sorry to hear that has been discontinued. The price for the buffet is borderline as to value.
Kenyon C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 2. travnja 2015.
Very comformatable

Location, Room, Staff
8
Very Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

City Garden Suites Hotel ManilaCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - KafićCity Garden Suites Hotel Manila - PredvorjeCity Garden Suites Hotel Manila - RestoranCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska sobaCity Garden Suites Hotel Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B02