ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cityscape Hotel

Ayala Access Road, F. Cabahug Street corner H. Cortes, Subangdaku, Mandaue City, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cityscape Hotel Cebu - Plesna dvorana Cityscape Hotel Cebu - Plesna dvorana Cityscape Hotel Cebu - Kupaonica Cityscape Hotel Cebu - Kupaonica Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba Cityscape Hotel Cebu - Interijer hotela Cityscape Hotel Cebu - Bazen Cityscape Hotel Cebu - Pub/salon Cityscape Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Cityscape Hotel Cebu - Restoran Cityscape Hotel Cebu - Restoran Cityscape Hotel Cebu - Restoran Cityscape Hotel Cebu - Restoran Cityscape Hotel Cebu - Restoran
Cityscape Hotel Cebu - Spa centar Cityscape Hotel Cebu - Restoran Cityscape Hotel Cebu - Restoran Cityscape Hotel Cebu - Restoran Cityscape Hotel Cebu - Ulaz Cityscape Hotel Cebu - Bazen Cityscape Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba Cityscape Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 93
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 211recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (211)
Razvrstati po:
Catherine C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. veljače 2015.
Nice

location,food,staff
10
Great and we will be coming back
Catherine C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. veljače 2015.
Excellent

Food,staff, location
10
I will definitely come back.thank you.we had a wonderful stay.
Catherine C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. siječnja 2015.
Feels like home!

Friendly staff, location, food
10
Feels like home! My kids love it and so do I!
Hedinn S. Solo putnici Iceland, 30. siječnja 2015.
clean but bad

clean room,
4,3
Catherine C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. siječnja 2015.
Amazing stay!

friendly staff,food, location
10
i will come back here definitely!
Catherine C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2015.
Excellent!`

Friendly staff, Location. food is affordable
10
I will be coming back over and over again
Catherine C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. siječnja 2015.
I will definitely come back!

friendly staff, food, location
10
As always its warm and perfect!
Michael M. Solo putnici United States of America, 16. rujna 2014.
lousy location

nice pillows
6
I rather sleep at the airport terminal than return to this hotel!
Joseph D. Parovi Australia, 15. svibnja 2014.
good

location service
6
It was okay the staff don't speak much english
Richard B. Poslovni putnici United Kingdom, 11. listopada 2013.
Not to be repeated

I cannot think of any
3,3
The hotel looks far nicer from the outside; when you enter you receive a good welcome but from that point on it tends to disappoint in every department.The food menu is all fatty foods with no salads so you have to head out if you want something healthy which i did. You do that and you have to meander the dirty roads as there are few pavements but thats the same throughout Mandaue sadly. I only stayed here because other local hotels were full. I will not repeat that mistake.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cityscape Hotel CebuCityscape Hotel Cebu - Plesna dvoranaCityscape Hotel Cebu - Plesna dvoranaCityscape Hotel Cebu - KupaonicaCityscape Hotel Cebu - KupaonicaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Interijer hotelaCityscape Hotel Cebu - BazenCityscape Hotel Cebu - Pub/salonCityscape Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - Spa centarCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - UlazCityscape Hotel Cebu - BazenCityscape Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - KupaonicaCityscape Hotel Cebu - KupaonicaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - RestoranCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - Gostinjska sobaCityscape Hotel Cebu - KupaonicaCityscape Hotel Cebu - PredvorjeCityscape Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3A05