Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Denpasar, Bali, Indonezija 80226

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 121recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (121)
Razvrstati po:
Melissa L. Solo putnici Indonesia, 6. travnja 2016.
need some improvement and standarize
4,7
the double bed room was good, but the single room really bad. the water didn't come out in the middle of the night,the air con little bit hot, the lamp is really dark.
Prijavi ovu recenziju
Rudy S. Grupe Indonesia, 1. travnja 2016.
Good price. Spacious room
3,7
This place is good for the one who need place just for take shower, good sleep and travelling around.
Prijavi ovu recenziju
Chelsea H. Solo putnici Australia, 10. ožujka 2016.
Great place to stay!
5,7
Nice staff!
Prijavi ovu recenziju
Chelsea H. Solo putnici Australia, 7. ožujka 2016.
Great place to stay :)
6,3
Pretty good for Bali, it's clean and the staff are so nice. I'm a solo traveler, and I enjoyed my time here!
Prijavi ovu recenziju
Philip B. Solo putnici United Kingdom, 13. siječnja 2016.
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Prijavi ovu recenziju
Pierre S. Poslovni putnici Indonesia, 2. studenog 2015.
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Prijavi ovu recenziju
Ivana E. Grupe Indonesia, 25. listopada 2015.
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Prijavi ovu recenziju
Ivana E. Grupe Indonesia, 25. listopada 2015.
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Prijavi ovu recenziju
Shannon M. Grupe United States of America, 19. kolovoza 2015.
Good value hotel close to Thai and other embassies

Good value, Close for visa offices, Quiet
7,3
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Prijavi ovu recenziju
Nyoman N. Poslovni putnici Indonesia, 30. srpnja 2015.
big room and value for money

price, big room and cleanliness
7,3
Nice stay and will be back
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Cityzen Renon Hotel BaliCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04