Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Denpasar, Bali, Indonezija 80226

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 124recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (124)
Razvrstati po:
Erisya A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. svibnja 2016.
air conditioning
4,7
so far the room is good,clean and tidy.. but the problem is with the air conditioning.supposed more cooler..the room n the staff also helping a lot whrn you need anything,so to be honest generally good review..you need to fill in more freon AC..
Melissa L. Solo putnici Indonesia, 6. travnja 2016.
need some improvement and standarize
4,7
the double bed room was good, but the single room really bad. the water didn't come out in the middle of the night,the air con little bit hot, the lamp is really dark.
Rudy S. Grupe Indonesia, 1. travnja 2016.
Good price. Spacious room
3,7
This place is good for the one who need place just for take shower, good sleep and travelling around.
Chelsea H. Solo putnici Australia, 10. ožujka 2016.
Great place to stay!
5,7
Nice staff!
Chelsea H. Solo putnici Australia, 7. ožujka 2016.
Great place to stay :)
6,3
Pretty good for Bali, it's clean and the staff are so nice. I'm a solo traveler, and I enjoyed my time here!
Philip B. Solo putnici United Kingdom, 13. siječnja 2016.
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Pierre S. Poslovni putnici Indonesia, 2. studenog 2015.
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Ivana E. Grupe Indonesia, 25. listopada 2015.
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Ivana E. Grupe Indonesia, 25. listopada 2015.
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Shannon M. Grupe United States of America, 19. kolovoza 2015.
Good value hotel close to Thai and other embassies

Good value, Close for visa offices, Quiet
7,3
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
1 od 1 recenzija
Cityzen Renon Hotel BaliCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - PredvorjeCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - PogledCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - RecepcijaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - RecepcijaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06