ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Denpasar, Bali, Indonezija 80226 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cityzen Renon Hotel Bali - Sadržaji Cityzen Renon Hotel Bali - Kupaonica Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Sadržaji Cityzen Renon Hotel Bali - Kupaonica Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Eksterijer hotela
Područje Denpasar Broj soba: 8
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 65recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (65)
Razvrstati po:
Alison B. Solo putnici United States of America, 29. lipnja 2014.
Efficient but needs work

Cable TV, close to monument
6
I stayed at Cityzen Renon as it was within a few km of the Bali Arts Festival. The room was equipped well with cable TV, refrigerator, and hot water but the paint was peeling off the walls in many places and my towels were old and stained. The water pressure in the shower was sporadic and the hot water did not last long. There is a nice monument/museum a few blocks away and minimal restaurants in the area.
Meilani M. Grupe Indonesia, 9. lipnja 2014.
Nice room, clean, cheap, i love the room's design!

Clean, cheap, big room
6,3
It's comfortable, i recommend you to this hotel. Tapi beberapa kali listriknya nge,jepret euy..tp langsung dibenerin kok sama petugasnya :)
Shaun H. Solo putnici United Kingdom, 15. svibnja 2014.
A good hotel.

Value , clean , quiet
6,7
A nice hotel. Located in a quiet area. The hotel is fine. The room is very large and comfortable and clean. I would certainly recommend this hotel.
Rudy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 4. svibnja 2014.
Superb room an bathroom for this price

Bathroom is spacious and clean, Room Very spacious, Price very affordable
7,3
First expression is OMG this is a really small home stay not a hotel, very easy check in. After I receive my key go to my room, I surprised... the room is tidy and so spacious, and I found the bathroom is very nice for its price. My experiences for budget hotel this one is the best. I will come back again.. if my basic need is only taking a bath , good sleep..
Luise J. Solo putnici Denmark, 23. travnja 2014.
Very helpful staff, nice clean room, peaceful

Very helpful staff, nice clean room, peaceful
8,7
I chose the hotel mainly because of location close to consulate, so don't know about location to other things. The staff was super friendly and helpful.
Stephen G. Solo putnici United States of America, 22. travnja 2014.
Nice Hotel With Large Room

Cost, Room Size/Condition, Staff
8
Timur A. Poslovni putnici Indonesia, 4. ožujka 2014.
a good place to stay, surrounding by residence.

affordable, quiet, clean
7
all is good, i concern only the cable television. sometimes it lost the connection.
Me G. Parovi Indonesia, 14. veljače 2014.
Clean room, good value money

Clean, English speaking staff & Comfortable bed
8,7
Excellent. Will come back again to stay here. Security around this hotel is excellent too.
Wahyu D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. siječnja 2014.
Just Backpacker Hotel

Just Backpaker Hotel
6,7
Just Backpacker Hotel. Location in central city. Recommended for single,couples or business traveler.
Hendi W. Poslovni putnici Indonesia, 15. studenog 2013.
Large room, but it's still paint smell

large room, nice staff
7,3
very comfort, but I still smell a paint in the room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cityzen Renon Hotel BaliCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A01