Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Denpasar, Bali, Indonezija 80226 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cityzen Renon Hotel Bali - Sadržaji Cityzen Renon Hotel Bali - Kupaonica Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Sadržaji Cityzen Renon Hotel Bali - Kupaonica Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba Cityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotela Cityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Denpasar Broj soba: 8

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 116recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (116)
Razvrstati po:
Philip B. Solo putnici United Kingdom, 13. siječnja 2016.
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Prijavi ovu recenziju
Pierre S. Poslovni putnici Indonesia, 2. studenog 2015.
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Prijavi ovu recenziju
Ivana E. Grupe Indonesia, 25. listopada 2015.
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Prijavi ovu recenziju
Ivana E. Grupe Indonesia, 25. listopada 2015.
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Prijavi ovu recenziju
Shannon M. Grupe United States of America, 19. kolovoza 2015.
Good value hotel close to Thai and other embassies

Good value, Close for visa offices, Quiet
7,3
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Prijavi ovu recenziju
Nyoman N. Poslovni putnici Indonesia, 30. srpnja 2015.
big room and value for money

price, big room and cleanliness
7,3
Nice stay and will be back
Prijavi ovu recenziju
Goh S. Parovi Malaysia, 12. srpnja 2015.
short convenient stay

city centre, spacious, safe
7,3
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Prijavi ovu recenziju
Henno V. Parovi Netherlands, 5. srpnja 2015.
Awesome stay!

modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
10
in one word awesome!
Prijavi ovu recenziju
Claude G. Parovi France, 30. travnja 2015.
very nice hotel for his category

comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
9
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Prijavi ovu recenziju
Heikki M. Solo putnici Finland, 17. siječnja 2015.
A week at Renon

Helpful staff. Close to the Thai consulate. Near some good local restaurants.
7,3
Basic room standard. Very nice and helpful staff. Descent wifi.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cityzen Renon Hotel BaliCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - SadržajiCityzen Renon Hotel Bali - KupaonicaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska sobaCityzen Renon Hotel Bali - Interijer hotelaCityzen Renon Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03