Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cleverlearn Residences

Saac II, Mactan, Lapu-Lapu, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Sadržaji Cleverlearn Residences Cebu - Ulaz Cleverlearn Residences Cebu - Recepcija Cleverlearn Residences Cebu - Kafić Cleverlearn Residences Cebu - Kafić Cleverlearn Residences Cebu - Kafić Cleverlearn Residences Cebu - Predvorje Cleverlearn Residences Cebu - Predvorje Cleverlearn Residences Cebu - Interijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Interijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Interijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Interijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Interijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Pub/salon
Cleverlearn Residences Cebu - Interijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Okružje Cleverlearn Residences Cebu - Sadržaji Cleverlearn Residences Cebu - Sadržaji Cleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Interijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Cebu - Bazen Cleverlearn Residences Cebu - Bazen Cleverlearn Residences Cebu - Bazen
Područje Otok Mactan Broj soba: 82

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 138recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (138)
Razvrstati po:
Matthew K. Parovi Canada, 19. siječnja 2015.
Close to airport- very average

close to airport
5
we needed a place close to the airport- this did the trick. Price was quite high for what the accommodations are but it was during the Sinulog festival so that was somewhat expected. Basically staying in a dorm room at an English language school.
Michael H. Solo putnici Germany, 16. siječnja 2015.
i become not the room what i booked.
2
For Holiday,the first and the last,that was the badest Hotel in 6 Week travel in Asia.
Ma C. Grupe Philippines, 20. listopada 2014.
not so nice hotel

not so nice location, bedroom and we don't even know the taste of the food
4,7
no good, we don't even stay at the cleverlearn because no elevator and we don't even like their beddings so we decided to transfer to another hotel that is comfortable.
Fernando I. Solo putnici Philippines, 12. rujna 2014.
location

location, service, cleanliness
6,7
Stephen C. Parovi Australia, 12. lipnja 2014.
good

Easy access to the airport.
5,7
it was okay but not great.
Marco M. Grupe Philippines, 3. svibnja 2014.
Simple and Inexpensive

Inexpensive, value for money, average location
7,3
Stay was pleasant
Klaus P. Solo putnici Germany, 20. prosinca 2013.
every time again

Staff, room, aircon
8,3
good like every time. I stood many times there. I am like a firend in this hotel.
Retzel O. Parovi Philippines, 5. kolovoza 2013.
Very accessible but the room had leaks

Very accessible transport to the city and the beach, clean rooms and fast check in and check out
8,3
Our room at the 3rd floor had major leaking from the heavy rains. The aircon wasnt that cold and the ref was not working
Carina M. Grupe Philippines, 5. kolovoza 2013.
accessible to airport

accessible, clean, big room
6,7
I had a comfortable stay at Cleverlearn. It was very accessible to Shangri-la Mactan where the im70.3 starting point is located.
Jessica P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. svibnja 2013.
okey only for a large group of family, good value

very near airport.safe
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cleverlearn Residences CebuCleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - SadržajiCleverlearn Residences Cebu - UlazCleverlearn Residences Cebu - RecepcijaCleverlearn Residences Cebu - KafićCleverlearn Residences Cebu - KafićCleverlearn Residences Cebu - KafićCleverlearn Residences Cebu - PredvorjeCleverlearn Residences Cebu - PredvorjeCleverlearn Residences Cebu - Interijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Interijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Interijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Interijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Interijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Pub/salonCleverlearn Residences Cebu - Interijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - OkružjeCleverlearn Residences Cebu - SadržajiCleverlearn Residences Cebu - SadržajiCleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Interijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Cebu - BazenCleverlearn Residences Cebu - BazenCleverlearn Residences Cebu - BazenCleverlearn Residences Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3A01