Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cleverlearn Residences

Saac II, Mactan, Lapu-Lapu, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Sadržaji Cleverlearn Residences Mactan Island - Ulaz Cleverlearn Residences Mactan Island - Recepcija Cleverlearn Residences Mactan Island - Kafić Cleverlearn Residences Mactan Island - Kafić Cleverlearn Residences Mactan Island - Kafić Cleverlearn Residences Mactan Island - Predvorje Cleverlearn Residences Mactan Island - Predvorje Cleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Pub/salon
Cleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Okružje Cleverlearn Residences Mactan Island - Sadržaji Cleverlearn Residences Mactan Island - Sadržaji Cleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotela Cleverlearn Residences Mactan Island - Bazen Cleverlearn Residences Mactan Island - Bazen Cleverlearn Residences Mactan Island - Bazen
Područje Mactan Island Broj soba: 82

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 138recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (138)
Razvrstati po:
Matthew K. Parovi Canada, 19. siječnja 2015.
Close to airport- very average

close to airport
5
we needed a place close to the airport- this did the trick. Price was quite high for what the accommodations are but it was during the Sinulog festival so that was somewhat expected. Basically staying in a dorm room at an English language school.
Prijavi ovu recenziju
Michael H. Solo putnici Germany, 16. siječnja 2015.
i become not the room what i booked.
2
For Holiday,the first and the last,that was the badest Hotel in 6 Week travel in Asia.
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Grupe Philippines, 20. listopada 2014.
not so nice hotel

not so nice location, bedroom and we don't even know the taste of the food
4,7
no good, we don't even stay at the cleverlearn because no elevator and we don't even like their beddings so we decided to transfer to another hotel that is comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Fernando I. Solo putnici Philippines, 12. rujna 2014.
location

location, service, cleanliness
6,7
Prijavi ovu recenziju
Stephen C. Parovi Australia, 12. lipnja 2014.
good

Easy access to the airport.
5,7
it was okay but not great.
Prijavi ovu recenziju
Marco M. Grupe Philippines, 3. svibnja 2014.
Simple and Inexpensive

Inexpensive, value for money, average location
7,3
Stay was pleasant
Prijavi ovu recenziju
Klaus P. Solo putnici Germany, 20. prosinca 2013.
every time again

Staff, room, aircon
8,3
good like every time. I stood many times there. I am like a firend in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Retzel O. Parovi Philippines, 5. kolovoza 2013.
Very accessible but the room had leaks

Very accessible transport to the city and the beach, clean rooms and fast check in and check out
8,3
Our room at the 3rd floor had major leaking from the heavy rains. The aircon wasnt that cold and the ref was not working
Prijavi ovu recenziju
Carina M. Grupe Philippines, 5. kolovoza 2013.
accessible to airport

accessible, clean, big room
6,7
I had a comfortable stay at Cleverlearn. It was very accessible to Shangri-la Mactan where the im70.3 starting point is located.
Prijavi ovu recenziju
Jessica P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. svibnja 2013.
okey only for a large group of family, good value

very near airport.safe
7,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cleverlearn Residences Mactan IslandCleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - SadržajiCleverlearn Residences Mactan Island - UlazCleverlearn Residences Mactan Island - RecepcijaCleverlearn Residences Mactan Island - KafićCleverlearn Residences Mactan Island - KafićCleverlearn Residences Mactan Island - KafićCleverlearn Residences Mactan Island - PredvorjeCleverlearn Residences Mactan Island - PredvorjeCleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Pub/salonCleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - OkružjeCleverlearn Residences Mactan Island - SadržajiCleverlearn Residences Mactan Island - SadržajiCleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Interijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - Eksterijer hotelaCleverlearn Residences Mactan Island - BazenCleverlearn Residences Mactan Island - BazenCleverlearn Residences Mactan Island - BazenCleverlearn Residences Mactan Island - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03