Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Club Crocodile Hotel

Shute Harbour Road, Airlie plaža, Otočje Whitsunday , Australija 4802

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 80recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,8
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (80)
Razvrstati po:
Kirstie J. Parovi Australia, 7. ožujka 2016.
Dated on the outside but being removated inside

Location, view, access
7,3
Nice. The restaurant is under utilised, but that may be due to low season. There are a number of dining options, a supermarket, service station and specialty shops within walking distance. The rooms at the front of the establishment have water views over the car park. We enjoyed our stay and would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Katie M. Parovi Ireland, 28. veljače 2016.
basic

Stayed here for 2 nights. Basic room , small. Dusty floors and not very clean. Stayed here because it was affordable but I wouldnt stay here again. Needs a good clean and updating.
3,3
Prijavi ovu recenziju
Peter R. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. veljače 2016.
For value in Airlie Beach you can not beat Club Cr
6
Whilst not 5 star you can not knock this place when making comparisons to other over priced places in Airlie Beach. Staff were fantastic with a nothing a problem attitude. Will definitely stay again soon.
Prijavi ovu recenziju
Kimberly F. Parovi Australia, 15. veljače 2016.
Mediocre

Location. Price
5,7
Prijavi ovu recenziju
Keith R. Poslovni putnici Australia, 10. veljače 2016.
good

beds
7,3
The stay was good ,receiving to many e mails from you please unsubsribe
Prijavi ovu recenziju
Candice W. Poslovni putnici Australia, 17. siječnja 2016.
Club Crocodile Hotel
3,3
Tired and run down, need money put into it,
Prijavi ovu recenziju
Miriam N. Grupe Ireland, 15. siječnja 2016.
Perfect location!

Friendly staff, location, Easy check in
10
Prijavi ovu recenziju
Rodney H. Parovi Australia, 11. siječnja 2016.
hmmm

cant name 3
5,3
we stayed here as there was not many options when we came to airlie beach area.i find it very expensive for sucha small room and you can hear all in the next room.i could hardly fit in the shower ,was basic in every aspeck but to me to much,but in saying that was holiday season,good enough for one night
Prijavi ovu recenziju
Grier E. Obitelji sa malom djecom Australia, 30. prosinca 2015.
Very ordinary

Heated spa, walking distance to shops
4,3
Room wasn't ready for 2pm check in. Front desk was rude and not helpful. The room was below advertised standard, floor was unclean, fridge broken. The air conditioner was so loud no one slept through the night. The entire resort was run down with many items broken. I would suggest, find accommodation elsewhere.
Prijavi ovu recenziju
La Y. Grupe China, 27. prosinca 2015.
Reasonable price for reasonable stay

Affordable price, adorable environment,
6,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Club Crocodile Hotel Otočje Whitsunday Club Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - PredvorjeClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - UlazClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Pub/salonClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - RecepcijaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - PogledClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - BazenClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - RestoranClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - RestoranClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - RestoranClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Pub/salonClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - PogledClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Pub/salonClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - RecepcijaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - RecepcijaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - KupaonicaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Otočje Whitsunday  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08