Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Club Crocodile Hotel

Shute Harbour Rd., Airlie plaža, Whitsundays, Australija 4802 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Predvorje Club Crocodile Hotel Whitsundays - Ulaz Club Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Recepcija Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen
Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Pogled Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Rekreacijski sadržaji Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran
Mjesto: Airlie plaža Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,8

od 38recenzija

Vrijednost za novac:
5,8
Lokacija
6,2
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,2
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (38)
Jessica-Anne B. Grupe Australia, 7. travnja 2014.
it was alright

pool, bar and close to shopping stores
5,3
It was okay, the showers werent clean and the pressure of the water too hard.
Eric N. Poslovni putnici Australia, 18. ožujka 2014.
Just The place was very dirty it needs a good clea

Car Park
4
Very Average I found it very dirty as it needs a good clean the room was clean and I found the shower quit good.
Dennis H. Parovi Australia, 7. siječnja 2014.
Some thoughts

Pool after a full day out on the water and snorkeling, easy access to Abel Point marina, easy access to inexpensive restaurants.
8
Stay was thoroughly enjoyable and response by staff to small concerns was prompt. Bed was comfortable.
Dennis H. Parovi Australia, 7. siječnja 2014.
My Stay At Club Croc

Large room, comfortable bed, easy access to tour departures
8,3
our stay was lovely and we really enjoyed the pool at the end of each day's touring. The staff were very helpful and courteous. It was nice to be able to store our luggage on our departure day so we could fit in another tour before we left.
Paige P. Parovi United States of America, 26. prosinca 2013.
Dumpy place - really nice staff

the staff, free wi-fi in the lobby and the parking lot
4,7
Our stay was fine. The bathroom looks like it hasn't been fixed up since the invention of bathrooms and the room is just really dumpy. Also quite a walk from central town to. On the plus side, the staff was incredibly nice and friendly.
Stephen B. Parovi Australia, 10. studenog 2013.
Low Budget... Over Niter Only

Fridge worked, water was hot, There was tea & coffee
5,7
The place needs a lot of maintenance and could do with a much needed renovation.
Wendy H. Solo putnici Australia, 15. rujna 2013.
Clean and friendly

Clean, friendly and close to ammenities
7,7
Lex B. Parovi Australia, 25. srpnja 2013.
not good for much

had a pool, some arcade games... good for schoolies
4,3
Wouldnt let us reduce our stay by a day room was not very clean would be great for schoolies, but for much else, not so good It was a long walk into the main area
Gaye C. Parovi Australia, 7. srpnja 2013.
A let down

Couldn't say there was anything
3
Disappointing, the place was rundown and the staff unfriendly and disinterested
James C. Solo putnici Australia, 2. lipnja 2013.
Dirty, old and lacking.

The pool, the quietness.
3,3
The hotel as a whole was dirty and true small things where missing. No milk in the room for coffee, to far out of town.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Club Crocodile Hotel WhitsundaysClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - PredvorjeClub Crocodile Hotel Whitsundays - UlazClub Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - PogledClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - Rekreacijski sadržajiClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - PogledClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Pub/salonClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - KupaonicaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05