Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Club Crocodile Hotel

Shute Harbour Road, Airlie plaža, Whitsundays, Australija 4802 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Predvorje Club Crocodile Hotel Whitsundays - Ulaz Club Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Recepcija Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen
Club Crocodile Hotel Whitsundays - Pogled Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Pogled Club Crocodile Hotel Whitsundays - Pub/salon Club Crocodile Hotel Whitsundays - Recepcija Club Crocodile Hotel Whitsundays - Recepcija
Područje Airlie plaža Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,2

od 63recenzija

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,6
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (63)
Razvrstati po:
Yasmin O. Obitelji sa malom djecom Australia, 1. srpnja 2015.
Our room had been forgotten to be cleaned 3nights

Pool
7
Was nice but we stayed 3 nights and our room was forgotten to be cleaned ! Which was not nice as after the third day there was a lot of rubbish over flowing in the bins but other than that all was good
Prijavi ovu recenziju
Tran N. Obitelji sa malom djecom Australia, 19. svibnja 2015.
Avereage

Location, family bedding, wifi in the room eventhrough not advertised
6,7
Overall ok however there was ants in the room and bathroom sink was too small
Prijavi ovu recenziju
Belinda P. Solo putnici Australia, 2. svibnja 2015.
Welcoming staff & a comfortable place 😄

The most friendly staff, the pool and privacy
8,3
Great!
Prijavi ovu recenziju
Darlene B. Parovi Australia, 29. ožujka 2015.
great staff

staff , pool , location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Julia A. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
New Years

Pool, bar, friendly staff
5,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Kobie H. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. siječnja 2015.
Fair review

Pool if it was clean
5
Good but hotel needs a total revamp and some tlc - rubbish always piled up in back car park, gardens around pool gross, pool smells, distinct urine smell around whole hotel, linen absolutely disgusting, pool towels provided by reception I would not use on my dog, hotel room filthy, breakfast was a rip off and disgusting, games room a joke!
Prijavi ovu recenziju
Jenny Z. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 2. siječnja 2015.
Tired but adequate.

Staff are friendly and professional. After hours service is very responsive. Lots of parking available.
7,3
Unfortunately, we had some real boguns staying 2 doors away, who seemed to like nothing more than to party at their room and out on the balcony, day AND night. Why? I can't understand; Airlie Beach has SO much to offer. The good thing is, they were not right next door. After hours service was very responsive and were there within 5 minutes when arguments and loud drunken shouting continued late into the night. They managed to get them to go to bed! Hooray! Take your ear plugs!
Prijavi ovu recenziju
Kylie-Anne W. Parovi Australia, 18. prosinca 2014.
Refurbished Rooms

Wifi, Central, Pool
7,7
Front reception were polite and helpful with suggestions of things to do around the area. The refurbished rooms were superficially cleaned. The air conditioner was making a lot of noise with minimal air flowing out of it. I took the air filter out and the dust was caked on thick. It was a simple as removing it, wiping it clean and putting it back on. Not impressed in the slightest as this really is just such a simple cleaning task. The bathroom was quickly wiped down and I highly doubt that disinfectants were used. The room was freshly painted and the queen bed was very comfortable. The pool is great. I preferred swimming at the hotel than sitting in the sun surrounded by European backpackers. The plants around the pool need watering but these are just minor details.
Prijavi ovu recenziju
Jakob H. Parovi Australia, 16. prosinca 2014.
Good value for money

Value for money
6,7
Good value for money
Prijavi ovu recenziju
Kristof D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 11. prosinca 2014.
need urget upgrade

location
5,3
Not Standart
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Club Crocodile Hotel WhitsundaysClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - PredvorjeClub Crocodile Hotel Whitsundays - UlazClub Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - PogledClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - PogledClub Crocodile Hotel Whitsundays - Pub/salonClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - KupaonicaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06