ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Club Crocodile Hotel

Shute Harbour Rd., Airlie plaža, Whitsundays, Australija 4802 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Predvorje Club Crocodile Hotel Whitsundays - Ulaz Club Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotela Club Crocodile Hotel Whitsundays - Recepcija Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen
Club Crocodile Hotel Whitsundays - Pogled Club Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Bazen Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Restoran Club Crocodile Hotel Whitsundays - Pogled Club Crocodile Hotel Whitsundays - Pub/salon Club Crocodile Hotel Whitsundays - Recepcija Club Crocodile Hotel Whitsundays - Recepcija
Područje Airlie plaža Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

6,0

od 46recenzija

Vrijednost za novac:
6,0
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
6,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,3
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (46)
Razvrstati po:
Bernard J. Solo putnici Australia, 31. kolovoza 2014.
Nice

Handy
7,7
Nice
Robyn Z. Obitelji sa malom djecom Australia, 28. kolovoza 2014.
comfortable and resort feel

Great pools, lovely gardens & comfortable bed!
6
Was a lovely and well priced resort however the advertised 'heated spa' was actually not heated at all and this was disappointing as i was really looking forward to that and it was one of the main reasons I booked there. Also, the restaurant definitely needs more options and variety. Otherwise a pleasant resort style hotel with a great location, nice family atmosphere and very comfortable beds! Would stay there again.
Reanne S. Parovi United Kingdom, 9. lipnja 2014.
Not good, expected more

Hotel was bog standard, It is backpacker conditions. Bar area was ok ( when it was open!!!) pool was nice, room was awful.. Expected more for my money. Location.. Had to drive To airlie Main Street
4
Expected more for my money. We left early as I just couldn't stand it anymore. Room was filthy and was like stepping into the 80's. We stayed For three nights, we had to ask for toilet roll and clean towels, low on staff, didn't seem to know much about the tours available. We arrived Friday afternoon and the bar was closed absolutely shocking. Hotel location seemed a lot closer to airlie main strip on the map... Definitely not waking. Distance, taxi ride was 10 bucks. Pool area was ok, could do with a refurb! It was so old and dating, I wasn't excited to be on holiday, wasn't welcoming at all and I just wanted to leave. I would not recommend this place, it needs some tlc put back into it as it has the potential to be a wonderful hotel especially for families. I wish we had stayed in a backpackers. Also photos are extremely deceiving online...
Jason T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 26. svibnja 2014.
very average

close to city
3,3
Kerryn B. Obitelji sa malom djecom Australia, 28. travnja 2014.
CLUB CROC ROCKS!!

Great POOL, great FOOD, friendly helpful STAFF
10
Loved everything about it....the room was clean and fresh.....great pool...the food was freash and delishious and the staff were really amazing
Michelle A. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. travnja 2014.
All great

Family environment easy going
9,3
Our stay was great but wished they had a microwave in the room to heat up baby bottles
Richard F. Parovi United Kingdom, 16. travnja 2014.
Relaxing and lovely beach

Good value, clean and helpful staff
8,3
Good location and cheap bar
Jessica-Anne B. Grupe Australia, 7. travnja 2014.
it was alright

pool, bar and close to shopping stores
5,3
It was okay, the showers werent clean and the pressure of the water too hard.
Eric N. Poslovni putnici Australia, 18. ožujka 2014.
Just The place was very dirty it needs a good clea

Car Park
4
Very Average I found it very dirty as it needs a good clean the room was clean and I found the shower quit good.
Sherri M. Solo putnici Australia, 27. siječnja 2014.
Would stay again...

the pool, the cocktails and the friendly staff
6,3
Budget accomm, you get what you pay for.. the rooms are old but clean - just a bit run down. The pool area was great!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Club Crocodile Hotel WhitsundaysClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - PredvorjeClub Crocodile Hotel Whitsundays - UlazClub Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Interijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - PogledClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - BazenClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - RestoranClub Crocodile Hotel Whitsundays - PogledClub Crocodile Hotel Whitsundays - Pub/salonClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - RecepcijaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Eksterijer hotelaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - KupaonicaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaClub Crocodile Hotel Whitsundays - Kupaonica


AS-AGWEB-3C06