Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Sadržaji Coco de Heaven Hotel Bali - Hrana i piće Coco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotela Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba
Coco de Heaven Hotel Bali - Pogled Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Restoran Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Recepcija Coco de Heaven Hotel Bali - Bazen Coco de Heaven Hotel Bali - Kupaonica Coco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba Coco de Heaven Hotel Bali - Hrana i piće Coco de Heaven Hotel Bali - Hrana i piće
Područje Jimbaran Broj soba: 45
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 840recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (840)
Razvrstati po:
Miriam N. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. kolovoza 2015.
Love this hotel

Staff, pool, comfy bed.
8
We are always made very welcomed by the staff, they are fantastic with our daughter. We have stayed many times before and will always return as its close to my fiances family, beds comfy and airconditioner works great. If we had any problems the staff are always willing to help with anything.
Prijavi ovu recenziju
Phyo T. Parovi Myanmar, 25. srpnja 2015.
Nice Room

Room, pool, friendly staff
7,3
wonderful
Prijavi ovu recenziju
Elly S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. srpnja 2015.
Very satisfaction

Price, Clean and Easy
8,3
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Miriam N. Obitelji sa malom djecom Australia, 13. srpnja 2015.
Fantastic staff

Staff, pool, comfy bed
7,3
Fantastic as usual, have stayed several times and will continue to stay when in bali, location is great for how close it is to my family. The staff are very friendly and great with my baby, they remember us everytime we go.
Prijavi ovu recenziju
Kristiandi K. Solo putnici Indonesia, 9. srpnja 2015.
Great budget hotel

Clean, cozy, comfortable
8
Prijavi ovu recenziju
Cecilia A. Grupe Philippines, 5. srpnja 2015.
Good for one night stay

With pool, good staff, good food
7,7
We arrived early so we were asked to wait for the check-in time, though they allowed us to left our luggage to look for a place to eat. The hotel was along the main road and no food establishment around the area (need to walk around 500 meters to find Benoa Square - with just Burger King).
Prijavi ovu recenziju
Zuzana R. Parovi Czech Republic, 23. lipnja 2015.
Dirty and bad position

nice staff, good pool
5,7
Room was really dirty. We booked deluxe room but it was only in dream. Hotel is situated on the main street. You cant walk if you want. You have to call taxi or borow scooter. We choosed second option but first night with scooter we have a flat tire because scooter wasnt good and young.
Prijavi ovu recenziju
Anne G. Solo putnici Austria, 12. lipnja 2015.
Airport hotel

Close to airport nice staff
7,3
Prijavi ovu recenziju
Quang D. Parovi Vietnam, 5. lipnja 2015.
Great

Good location, good staff and tidy
9
I and my wife stay 1 night only but from here we can easily travel to Jimbaran beach and have romantic dinner. This hotel close to the airport, so it is convenience to go to the airport for the early flight.
Prijavi ovu recenziju
Annisa N. Parovi Indonesia, 3. lipnja 2015.
No water

Pool
5,3
Booked for 3nights in a row,just moved after 1st night. No water in the morning,can not flush toilet,no towel exchange
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - SadržajiCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - Interijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - Eksterijer hotelaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - PogledCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - RestoranCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - RecepcijaCoco de Heaven Hotel Bali - BazenCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - Hrana i pićeCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - KupaonicaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska sobaCoco de Heaven Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04